Leestem a lovamról, mit tegyek?
Igen, én egyszer régebben leestem a lóról, pont az ugrásra. Arra emlékszem, hogy felkeltem, és odaadtam valamit az edzőmnek (a telefonomat (??) ), a lovat megfogtam. Aztán,a többiek elmondása szerint, ugyan úgy ugrattam tovább, mintha misem történt volna, nem fájlaltam semmimet. Edzés végén az egyik lány névnapját ünnepeltük, (erre is csak képekben emlékszem) és akkor elkezdtem sírni, hogy hihetetlenül fáj a hátam. Az edzőm hívta anyukámat, hogy siessen értem, én meg próbáltam felé rohanni ahogy megérkezett. Bevitt a kórházba (szintén nem emlékszem ezekre), és megvizsgáltak, kiderült hogy bevérzett a vesém :/ Bent feküdtem egy éjszakát, aztán másnap reggel szintén megvizsgáltak, és akkora már, nem tudjuk hogy hogyan, nem tűnt annyira súlyosnak a bevérzés, és hazaengedtek.
Ezzel csak azt akartam leírni, hogy én is tökéletesen éreztem magamat, azután derült ki hogy valójában eléggé nagy baj történt. Szóval, szerintem semmibe sem kerül, menj, és vizsgáltasd meg magadat a biztonság kedvéért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!