Lovasok! Szerintetek nem röhejes? A tehénnel úgy bánni mint egy lóval. (videóval)
http://www.youtube.com/watch?v=x-eyUsx261E
Ha megnézitek a videóban a tehenet rendesen lefutószárazzák, lovagolják!
Figyelj neked a legjobb barátod a ló, neki a tehén. Honnan tudod, lehet, hogy mentette és úgy érzi tartozik neki ennyivel, hogy olyasvalamit csináljon vele, ami különleges és nem nem vágóra. Amúgy a tehén elvan a lovakkal is, legelőn, mosdatva, jó bánás móddal, lovaglással,...
Nem tudom miért kell belekötni mindenbe! Az ember kitalál valamit, próbál valamit bebizonyítani is kiröhögik. Pont így volt, avval, hogy a magyar nyelv a finnugor nyelvekkel rokonos, a haiti nyelvvel is, stb. Mégis, aki ésszerű, logikus magyarázatot adott kiröhögték. Régen, amikor az emberek azt hitték, hogy a föld lapos, kiröhögték azokat akik ésszerű gondolatokkal jöttek, hogy a föld igenis kerek!
Szóval lehet, hogy egy idő után a "tehenegelés" is olyan lesz, mint ma a szamaragolás. Szerintem ez nem szánalmas! Nem árt senkinek se, tehát csak csinálják és legyenek boldogak!
Amúgy, ha tehenet nem ülhetik meg, akkor a szamarat miért?
Számomra ennyi volt, amúgy senkit se akarok megbántani. Ajánlom azt, hogy próbálj ki minél több hobbit és próbáld egyesíteni őket, hogy valami újat kapj! Hidd el elég szórakoztató az is! Így keletkezett, hogy a tehén legyen lóként gondozva!
Nekem volt egy nimfám, aki azt hitte magáról, hogy kutya. Követelte, azt hogy kutyaként bánjak vele, pedig nimfákkal van körülvéve. Lehet a tehén is így van, aztán megszokás lett, majd hobbi és egy elszakíthatatlan barátság. Ezért nem illik röhögni a tehenecskén és a gazdiján se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!