Lovasok! Szerintetek nem röhejes? A tehénnel úgy bánni mint egy lóval. (videóval)
http://www.youtube.com/watch?v=x-eyUsx261E
Ha megnézitek a videóban a tehenet rendesen lefutószárazzák, lovagolják!
Miért kell mindenbe bele kötni..?
Fáj ez neked?
Az állatnak?
Bármi egyéb..?
jó nektek basszus hogy nincs más dolgotok..
Hát nem. A szarvasmarhaféléket régóta használják mi is a világ bizonyos részein igavonásra és anatómiailag még a háti is alkalmasabb lovaglásra, mint a lóé.
Multkor nekünk beleakadt a szürkemarha szarva a megrakott szekérbe, úgy emelte meg azt az 1 tonnát fejjel, mintha ott se volna, ne ezen röhögjél...
Nem is kevesen vannak ilyenek!
Főként Észak-Németországban ennek már szinte divatja van egy ideje. Még az előttem szóló "háttérsztorija" is reális, láttam egy másik videót egy másik ilyen "tehenes lányról", aki elmondja benne, hogy tényleg azért lovagol a tehenükön, mert a szüleitől nem kaphatott lovat.
Sőt, van egy német nő, aki egy komplett "Kuhschulét" (=tehéniskola) tart fenn, cavaletti, akadálypark, négyszög, futószárazás stb...
Nekem kimondottan tetszik! Vicces, nem röhejes. Ha ez a lány a teheneket szereti, akkor ez van, nem előírás, hogy csak a kutyát, macskát, lovat lehet szeretni. Ennyi erővel a vadászgörény tartók még röhejesebbek, minek sétáltatnak egy vadállatot úgy, mint egy kutyát? A tehén legalább közelebb van a lóhoz biológiai téren. És tényleg, legalább egy tehén jó helyen van, mivel hogy ő is ugyanolyan állat, mint a ló, szerethető, nem csak a tejéért meg a húsáért lehet tartani.
Nem kell mindenkit kiröhögni, csak azért, mert máshogy látja a világot, mindenkinek vannak olyan hóbortjai, amire mások furán néznek, kinek kisebb, kevésbé szembetűnő, kinek meg nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!