Szerintetek milyen lovas? (videóval)
Tudom hogy nagyon sok ilyen kérdés van már itt...De nagyon megköszönném ha leírnátok a véleményeteket a lovasról,és segítenétek javítani a hibáin.(tudom hogy sok hibám van és próbálok majd rajtuk javítnai)
http://www.youtube.com/watch?v=GxN6M4DK0gU
hát ez szörnyű, már nem is haragudj, de borzasztó, nálunk az ilyenek még régen futószáron mennek, amúgy baszott rövid ez a kengyel és nem vagy kontaktusba a lóval, vagyis max. csak akkor amikor kapaszkodsz a szájában...és szerintem mellőzd az a kikönnyítést a vágtában és szerintem ki is pucsítassz, a szárra visszatérve, a szárkezelésed nem igazán jó, 0:30-nál látszódik, hogy amikor kikönnyítessz folyamatosan megrántod a ló fejét, mellesleg, nem a nyereg közepére ülsz, hanem főleg a hátuljára §:37 körül látszik, hgy nézelődik a lovad, vagyis nem rád figyel, ez nem jó,a vágta beugratás is elég béna, próbáld meg hanyagolni a pálcát, többet dolgozz csizmával,szép a csikó :)
bocsáss meg, ha megsértettelek, nem sértésnek szántam, csak éptő kritikának, ha kérdésed van kérdezd az oktatódat, ő biztos jobban tudja mint mi, hiszen ismeri a lovat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!