Szerintetek milyen lovas? (videóval)
Figyelt kérdés
Tudom hogy nagyon sok ilyen kérdés van már itt...De nagyon megköszönném ha leírnátok a véleményeteket a lovasról,és segítenétek javítani a hibáin.(tudom hogy sok hibám van és próbálok majd rajtuk javítnai)
http://www.youtube.com/watch?v=GxN6M4DK0gU
2011. szept. 27. 18:52
11/25 anonim válasza:
Én is rögtön a kengyel rövidségét vettem észre, és hogy előre vagy dőlve. A vágtát szépen csinálja a paci.
12/25 anonim válasza:
lehet hogy az lenne a legjobb ha nagyobb lovon mennél mert már kicsi a nyereg neked és néha kitolod a fenekedet is :) erre figyel nem szép ha valakinek a hátsóját láttod gyakorlat közben ... nem foci ez vagy nem tom hol szokták ezt :S elég hosszuak a lábaid azt ajánlom h válts lovat ilyenkor már nehezebb segitségeket adni a lonak talán ezért is inkább a pálcát használtad beugratáskor azt feletsd el :)
13/25 anonim válasza:
Túl hosszú szárat hagysz ezért a ló állandóan szár mögött megy! Fel kapja a fejét. Fogd úgy a szárat hogy állandó kontaktust érezz a ló szája és a te kezed között. Magyarán ne löttyenjen meg! A többit elmondták...
14/25 anonim válasza:
kengyel rövid ! mihez állítod a kengyel szíjat?
15/25 anonim válasza:
még annyit fűznék hozzá, hogy a lábad szerintem nagyon előre tolod.. sokszor már a heveder mellett van
ez lenne a helyes ülés: [link]
16/25 anonim válasza:
Ez állítólag lovarda ? itt miért nem tanítanak meg lovagolni? alap vető szabályokat nem tartják be honnan tudnák oktatni ,oktatói engedélye van? Azt tudom ,hogy én itt kapásból megbüntetném a tulajdonost! van egy csomó munka védelmi szabály sértés ,ha meg adnád a címet ki küldeném a kollégákat!!!! a videót nézve milla fölött menne a büntetés! és ez csak amit a videón van, mit találnék még a színfalak mögött?
17/25 anonim válasza:
1.ülj egyenesebben
2.talán 1 lyukkal hosszabb kengyel kéne
3.több csizma kéne és kevesebb pálca
4.a ló nincs rendesen szárba szedve,a szárat jobban össze kéne szedned és "lovagold össze" a lovat
18/25 anonim válasza:
22:16- Mi az a sok szabálytalanság, amit látsz?
19/25 anonim válasza:
kapásból ez mind bent a lovak úgy mond karámjában traktor, vas hordó, építési anyag (cserép szerűség lehet), karám fa keresztbe téve azaz nincs vissza rakva a helyére , a lovasok között sétáló gyerekek, a lovasok irányítás nélkül össze vissza irányban vágtáznak középen a lovász hölgy egy külön foglalkozik egy lovassal és nem tudja figyelni a többi ló mozgását!!! ez most így emlékezetből ,de ha kéred ki értékelem neked, az összes hibát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!