Eléggé vastag a vádlim (39-40 cm), viszont a lábam csak 38-as! Hol találok olyan lovaglócsizmát, ami nagyobb vádlira is jó és nem 42-es méretű? Még kezdő lovas vagyok és egyelőre nem szeretnék 30-40 ezerért venni!
háát én is ezzel küzdök, így méretre csináltattam. illetve ami eddig volt, az nem bőr és nem ért fel teljesen addig amíg kéne, és eléggé ruganyos is volt. szerintem kérdezd meg a lovasbolt eladóit, hogy ők mit ajánlanak
de szerintem ha méretre készítesz bőrt, az eléggé tartós meg minden (:
Pedig csináltatottat biztos afölött kapsz, ha jó minőségű.
Boltban is vannak elég különböző vádliméretek, lehet h az XL már jó lenne rád, nekem a 35 cm-esre azt hiszem az M-es volt jó.
De kezdőként még felesleges a csizma, a cipő, lábszárvédő jobb :)
Megtaláltam, itt a link:
A decatlonban vegyél lábszárvédőt szerintem. Ott elég nagy vádlira is van, szerintem megnézni mindenképpen érdemes. Azt hiszem, az ára sem olyan nagyon vészes, de pontosan nem tudom mennyi.
Amúgy hasonló problémával küzdök, mint te, csak nekem minden lábszárvédő nagy. Én deca-ba néztem, de csak az XS-es volt jó rám, az viszont a sípcsontom közepéig ért :D
De nagyobb vádlira vannak, nézd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!