Hogy bírjátok ilyen melegbe az edzéseket?
Köszönöm az eddigi válaszaitokat!:)
Tegnap meg volt az edzés, és kibírtam..igaz, nehezen. Én is leírom a tapasztalataimat, hátha valakinek segít. Sajnos én nem tudom kontyaba kötni a hajam,mert félhosszú, és a kobak alatt nem is fér el:S
Na, szóval én úgy csináltam, hogy itthon befontam a hajamat, jó szorosra, 2 copfba. Fufrut is felkötöttem, az se melegítsen. Mielőtt elmentem (hozzá teszem, hogy a szüleim dolgoztak ,így bicikliznem kellett 4 km-t) bevizeztem a hajam, lezuhanyoztam. A hajamat éppen, hogy csak benedvesítettem, hogy ne csöpögön. Bekentem magamat naptejjel. Lovaglás előtt 2 órával beraktam egy másfél literes ásványvizet a fagyasztóba. (nem fagyott meg, de nagyon lehült, hogy lovaglás után ittam belőle és még mindig nagyon hideg volt) Sajnos nekem még terepre menni nem lehet, mert még elég kezdő vagyok, de a militari kertbe lovagoltunk (hasonló mint a terep, van domb, legjtő, fák,bokrok....), így volt árnyék, meg viszonylag nem volt annyira meleg.
Még egyszer köszönöm az eddigi válaszaitokat ,és még várom a további tapasztalatokat, hogy még elviselhetőbb legyen. Jó lovaglást nektek, és kitartást a meleghez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!