Volt már veletek olyan, hogy edzés közben elszakadt nálatok a cérna és úgy éreztétek nem bírjátok tovább?
Igen, volt egy időszakom, amikor minden lovaglás így telt... Volt, hogy sírva szálltam le... De küzdeni kell, most már lassan Rajtengedélyvizsgára készülök! :) És csak azért vagyok rá képes, mert túl tudok ezeken jutni.
Never Give Up!
Terepen volt velem ilyen. Régóta jártam oda lovagolni, sok lovat lovagoltam, egyszer sem estem. Akkor épp egy nyers, sárló kancára ültettek, akiről már kétszer lepottyantam. Akkor sikerült harmadszorra is egy lejtős, köves úton, átbukfenceztem a fejemen. Szinte pánikban voltam, sokszor csak sétáltam a ló mellett, mert már nem éreztem magam biztonságban magam rajta. Az oda-vissza út hegyekben kb. 6 óra volt (befedeztetni mentünk), azt hittem sosem fogunk visszaérni, legszívesebben elmenekültem volna, de ott a világ végén nem volt választásom.
Abba is hagytam a lovaglást, annyira rossz élmény volt. Kár, mert előtte nagyon élveztem.
Velem is volt ilyen, szépen lassan elkeztem azóta fejlődni, és ha volt 1-1 sikerélményem, az tartotta bennem a lelket sokáig :)
Ha nagyon kivagy, esetleg szólj az edződnek, h tartsatok néha 1-1 lazább edzést, amin olyan kér tőled, ami biztos sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!