Veletek is volt már olyan, hogyha nem voltatok lovak közelében mondjuk egy hétig akkor alig bírjátok? (többi lent)
(Első vagyok)
Amúgy ha annyira nem bírod ki nélkülük nyaralás közben, tegyétek azt mint én: keressetek fel egy ottani lovardát és menjetek ki terepre, esetleg oktatásra, kérd meg az oktatót tanítson nyergelni le/fel. Sok program van egy vendéglátó lovardában!
Szia!
Talán nem ugyanaz a helyzet, de azért válaszolok:)
Nekem saját pacim van, jövő héten megyek az egyik barátnőmék lovardájába lovastáborba, és teljesen belebetegedtem, hogy 5 napig 60km távolságra leszek a lovamtól, hiába vannak ott is isteni aranyos lovak, sőt, az is ott van, akit régen lovagoltam:D Én amúgy sem a 'lovagláshoz' kötődöm, hanem a 'kedvenc' lovaimhoz, ha másik lovon lovagolok, az nem ugyanolyan. Persze nem mindig ugyanazon a két lovon egyensúlyozok, de ha huzamosabb ideig nem ülhetek rájuk, nagyon el tudok keseredni. Mivel öt nap - nekem - nagyon sok idő, megkértem a barátnőmet, hogy lovagolja a lovamat, bízok benne, és tudom, hogy a paci jó kezekben lesz, és én nyugodt szívvel itthon hagyhatom. Tudom, hogy ez nem pont a kérdésedre válasz, de szerintem ha nem lenne saját lovam, akkor is nagyon hiányozna ez az egész lovardásdi, a második otthonom, vagy hívja mindenki ahogy akarja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!