Ti hogy bírjátok, akinek több macskája van?
Öt macskám van, kettő nemrég került hozzám. Igyekszek mindegyikkel foglalkozni, simogatni, kényeztetni, de nem tudok 5 felé szakadni. Folyton jön valamelyik, hízeleg, dörgölőzik, ha az egyiket megsimogatom, akkor a másikat is, lassan nem áll másból a napom, mint figyelni, hogy mindegyik sorra kerüljön :)))
A két új macska, kicsik, valószínűleg kintiek voltak, nem sokat foglalkoztak velük, az elején vadak is voltak kicsit. Most meg megvannak őrülve, dorombolnak, de annyira mintha röfögnének is :D Hízelegnek, súrolkodnak, nem győzök a "régiekkel" is eleget foglalkozni :))
Nekünk 9 macskánk van, és szinte mindegyik fúj mindegyikre. Velünk viszont mindegyik jól megvan, szeretnek minket, ragaszkodnak hozzánk, ha nem is egyenlő mértékben.
A macskát nem megérteni, hanem szeretni kell, én legalábbis ehhez tartom magam.
Előző vagyok.
Ma délután is ledőltem kicsit pihenni, nem telt bele 10 perc, és már három macska feküdt mellettem az ágyon. :D
Nekünk három macskánk van és egyikkel se kell foglalkozni :D
Reggel kaja után befekszenek aludni, estig alszanak utána meg ki mennek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!