Hogy bírjátok a meleget?
Én nyagyon rosszul viselem a 30 fokot. Hosszú nadrágot szinte egyáltalán nem veszek fel, csak ha nagyon muszáj.
Ti hogy tudtok kimenni lovagolni hosszú nadrágban, esetleg versenyezni zakóban?
A frontokat se bírom. Ha közeleg egy hidegfront akkor már egy nappal elötte fáj a fejem. Majd szét ugrik, és van mikor a gyógyszer se sgít. Akkor csak feküdnék egész nap, ha tehetném.
Van valaki itt a Gy. K.-n aki hasonló cipőben van? Van valami praktika ami segítene pl a frontos időszakon?
És hogy jobban el tudjam viselni a hőséget. ( én télen sokkal jobban szeretek lovazni :-( )
Kimész lovagolni szőrén és akkor húzhatsz rövidnadrágot.
versenyekre meg az a tapasztalat, hogy 1: árnyékos helyre állsz, 2: viszel magaddal rövid gatyát és amíg te azt áthúzod amíg nem versenyzel(tehát két szereplésed között) így nem lesz olyan meleged. :)
Meg vagy menj ki reggel vagy este lovagolni mikor még hűvösebb van, így neked se olyan rossz meg a lovat sem csipkedik össze a böglyök.
Mi csak reggel és este lovagolunk. Napközben mindenki menedékbe húzódik.
Versenyen meg ilyenkor mindig megengedik, hogy zakó nélkül lovagoljunk, időjárásra való tekintettel. Az eredményhirdetés kedvéért meg kibírom:)
Praktika nincs nagyon, ha van rá lehetőséged, menjetek el úsztatni. Te is lehűlsz, meg a paci is.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Sokat segített. :-)
Akkor nem csak én vagyok így ezzel a meleggel. Úgy lesz, hogy este megyünk lovagolni.
Én Algo flex fortét szoktam venni. De van nálam Cataflam. A házi orvos rendes és felírja. De van mikor a Cataflamtól hányingerem lesz meg émelygek, és a fejfájást csak enyhíti.
Ok! Kipróbálom!
Köszi szépen! :-D
Én is nagy fejfájós vagyok. A hideg frontot én is meg tudom jósolni legalább egy nappal előre :) Már évek óta a Qualerint használom. Kb negyed óra alatt elmúlik a fejfájásom, piszok jó! Szinte érezni, hogy kimegy a fejfájás, nagyon érdekes érzés. Ezt is úgy tudom, hogy a doki írja fel.
Lovagolni reggel szeretek (hajnalban imádok!), de sajna nincs rá lehetőségem, csak kettő óra körül, amikor a legnagyobb meleg van. Nem szoktam ilyenkor túlzásba vinni a pacizást. A lovon is érzem, hogy nincs kedve "dolgozni", és lehet, hogy a ló is érzi rajtam. Nagyon lötyögősen adjuk elő a lovaglást. Pont úgy, hogy még jól essen.
,,lötyögök"
Hát akkorát röhögtem ! :-D :-D
Na pont így vok én is, hogy előre megmondom mikor fog esni, vagy lehűlni a levegő.
Megkérdezem a házi dokit a bogyóról, hogy szedhetem e?
Köszi a választ! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!