Leestem a lóról, és félek visszaülni. Nincs valami amivel ezt le lehet győzni?
Figyelt kérdés
A lovam felágaskodott alattam,majd hátraeesett én meg alatta. (nem tört el semmimse, kisebb zúzódások lettek) Nagyon félek lóra ülni, de mindegyik lótól félek. Nem merek a közelükbe menni, de nem akarom abbahagyni a lovaglás,de az esés után jöttem rá, hogy én igazán nem is szeretek lovagolni. Járóiskolánál tartunk. Azért nem akarom abbahagyni a lovaglást,mert apukám nagy lovasbajnok volt és nagyon büszke rám,hogy szólatam neki,hogy én is akarok lovagolni./gondolhatjátok mennyire örült amikor megtudta,hogy én is bajnok akarok lenni/ Segítsetek! Hogy szeressem meg újra a lovakat?2013. jún. 29. 14:15
11/12 A kérdező kommentje:
Képzeléjet! Visszültem, és azóta mégegyszer estem, de nem adtam fel, és most már nagyon szeretek lovagolni. lehet, hogy ez volt nálam a "holdpont".
2013. aug. 11. 10:36
12/12 anonim válasza:
A lovaglás "természetes velejárója", hogy az ember néha leesik - de ezek azok, amiből igazán lehet tanulni, megállapítani, mit és hol rontottál el, és ez ösztönöz igazán, hogy rendes ülésbiztonságra tegyél szert, és olyan idomításbeli tudásra, amivel a lehető leggyorsabb idő alatt rendezni tudod a lóval, ha gáz van. Sok sikert, ne add fel a továbbiakban sem! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!