Megengedjem, hogy más is üljön az én lovamon?
de akkorse álljon a bokszban a ló! milyen nevetséges zuglovarda az ahol istállóba vannak zárva? minden normális helyen (de mellesleg egy színvonaltalan zugloviban is...) reggel kiviszik legelőre, karámba este meg vissza bokszba. na erre mondj valami értelmes indokot.
mit gondolsz, az olyan szar lóélet ha kint áll eszik egész nap és a kutya nem néz felé? nem szoktam emiatt depresszióba esni...
Tudnék mondani többet is így hirtelenjében, amelyikre hirtelenjében gondoltam, az pl. a Debreceni Egyetem lovardája, a Kartács utcai, ott konkrétan nincs legelő, úgyhogy oda aztán biztosan nem viszed ki a lovat, és össz-vissz egy karám van, szóval a ló nem lehet ott 24 órában, mert akkor kiszorítja a többit... Bár ez nem a lovarda hibája, természetvédelmi övezetben vannak a Nagyerdőben, nincs engedély területet csinálni legelőnek. Hasonló (ugyanilyen) rendszerrel működik egy lovarda Pest megyében is valamerre, most hirtelen nem ugrik be a neve, de az se egy magán jellegű zuglovarda épp.
Azt egy szóval se mondtam, hogy az az ideális, ha a ló 24 órában áll a bokszában, az ideális a legelőn való tartás 24 órában, vagy legelő, este boksz, ha ez se, akkor karám vagy futóistálló. Valahol a sor végén kullog a boksz, legalul az állásos tartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!