16 éves vagyok, és szeretnék egy saját lovat. Nem vagyok még profi lovas, de szeretnék többet tanulni, csak a saját lovamon (többi lent). Érdemes így lovat venni?
Hát....nem tudom. Nekem anyukám azt mondta hogy ilyen dologhoz nagyon nagy felelőség kell. Na és persze sok pénz. Ott van például az állat orvos..patkolás...elszállásolás...vaagy a ló általános szükségletei.(kaja,meg napi foglalkozás...)
Meg persze ott vannak a kellékek is. Nyereg gyeplő és ilyenek. Én is jártam lovagolni :) Nagyon jó volt. Nekem ott azt mondták hogy ha már 5 évet jártál lovagolni, MINDEN NAP!!!! akkor már tudsz lovagolni. De nekünk ott sokmindent megtanítottak. Manapság már nem járok mert a foglalkozás az reggel héttől kezdődik xD szombatonként, tehát annyira nem...
Miért lennék apuci kicsi lánya?:)
nem azért kell a ló hogy felnyergeljék nekem, vágtázok rajta fél órát és otthagyom ahogy van. foglalkoznék vele rendesen, járnék ki hozzá természetesen, valamint oktató segítségével tanulnék. Irigység nem érdekel!
Kisanyám! Egy ló tartása nem csak a lovagolásról szól. Az állatot tartani kell valahol (legrosszabb istállókban havi 50-60.000) patkoltatni kell, orvosi ellátás/fogászat (igen ilyen is kell) kaját is kell neki venni (ugye ez a szállásban nincs benne)+ nyereg, kantár...stb. Ja deelöbb persze meg is kell venni a lovat. És ha te olyan lovat akarsz ami még ugrik is... hát az drága.
Szerintem beszéld meg apuval és anyuval, biztos mosolyogni fognak és persze vállalni ezeket a kiadásokat, persze ha van miből, mert ugye az sem kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!