Megengedjem, hogy más is üljön az én lovamon?
Nem engedném. Az a másik lovas kifizeti a kezelés költségét? Vesz neki lóbalzsamot, fizeti az orvost?
Más csak akkor üljön rá, ha te is jelen vagy és szimpatikus neked a másik lovas, vagy egy ismerősödről van szó. Nem lennék boldog ha boldog, boldogtalan lovagolna a lovamon.
Én is úgy egyeztem meg az edzőmmel, hogy lovagolhatják mások, ebből soha semmilyen problémám nem volt még, de mondjuk ehhez olyan edző is kell, stb. Akárkit csak úgy nem engednék a lovamra.
Mondjuk még soha nem is sántult le lovas alatt, nem volt olyan, hogy mikor én ültem volna fel, más már ült rajta, vagy engem rángattak le, hogy jött a következő, stb. Szóval megegyezés kérdése, meg szaktudásé, szerintem. Igaz, nekem is kellett rengeteg év, hogy ma visszatekintve meg tudjam ítélni, hogy rajta kívül egyetlen edzőm volt, akit a ló közelébe engednék, és megbíznék benne, hogy ha lovagoltat a lovon, akkor azt úgy teszi, ahogyan azt kell. Pl. 2 év alatt összesen háromszor futószáraztak az én lovamon kezdőt, ezeknél én is ott voltam, és soha nem ugrattak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!