Mit tud egy telibőrös lovaglónadrág? Mitől jobb vagy rosszabb mint egy nem telibőrös? Megéri a Horzetől venni?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!2013. máj. 31. 07:33
1/7 Valletta válasza:
Nehezebben kopik ki és talán a nyereghez is jobban tapad. Én évekig lovagoltam napi szinten több lovat egyszerű, saját anyagából térdfoltos lovaglónadrágban, se fel nem tört, se ki nem kopott, valamint mosás szempontjából is egyszerűbb.
2/7 anonim válasza:
jobban tapad a nyeregben, ezért kicsit biztosabban ülsz benne
3/7 anonim válasza:
A horzés cuccok drágák, míg minőségileg ez nem mindig mutatkozik meg, én tőlük biztosan nem vennék.
4/7 anonim válasza:
nekem van eladó olcsón ha érdekel
5/7 anonim válasza:
Én imádok őket. Sokkal sokkal jobban tapad a nyereghez, biztosabban ülsz, tanügetésnél is jobb. De ne a hozétol vegyél...
6/7 anonim válasza:
Én szeretem őket, max felszállni nehezebb kicsit. érdemes ezt is használtan megnézni, Horze nem rossz, de nagyon drága.
7/7 anonim válasza:
Én vettem a Horzetól. Körülbelül 3 éves és semmi baja sincsen az ég világon. Bár leárazva vettem, azt hiszem 9000 Ft-ért.Mondjuk huszon ezrekért én sem vennék.De ezzel a nadrággal teljesen megvagyok elégedve és még nagyon kényelmes is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!