Lovaglónadrág, és lovaglócipő lábszárvédő nélkül?
Kedden megyünk lovagolni - eddig csizmát hordtam, de most végre szereztem cipőt.
- Egyrészt ez így nagyon praktikátlan?
- Másrészt nagyon hülyén néz ki...? ^^" Térdzokni nélkül. (Drapp gatya, barna cipővel...) (Oké, hogy nem érdekli senkit a lovardában, de előtte át kell buszoznom a fél világon, ismerős környéken is, ugyanebben a cuccban.)
Én biztos húznék egy térdzoknit is, kínaiban párszáz Ft
Praktikusabb valamivel mint egy csizma, egy lábszárvédővel főleg, de simán használható anélkül is.
Ha a nadrág leér a lábad aljáig/cipőig akkor nem probléma. Ha viszont van olyan rész amit nem fed a nadrág az esztétikai szempontból (utcán, lovardában, lóháton is) elég necces, illetve ahol nem fedi ruha a lábat ott nagyon kellemetlen kidörzsölődések is lehetnek...
Úgyhogy érdemes beszerezni térdzoknit :)
Neeeeem, a hosszával nincs gond. :)
Hát, igazából nincs kockás zoknim, a csíkos meg hülyén néz ki. (Igen, tényleg ez a legnagyobb problémám... Úristen, milyen plázacicásan hangzik ez így.)
Mennyiben van hátizsákban elvinni a lovagló gatyát és ott átöltözni? Én úgy szoktam :)
Esetleg vegyél jodhpur gatyát, ahhoz nem kell lábszárvédő :)
Így néz ki: [link]
Jó kis naci, csak jó drága is... Horze lovasboltban lehet venni.
Olcsóbb beszerezni egy zoknit :P
vegyél sima egyszínű zoknit, ha zavar a csíkos! olyat biztos találsz.
vagy vidd el külön, és vedd fel ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!