Milyen lábszárvédőt ajánlotok hobbi lovasnak?
én sohasem szerettem a decatlonos lábszárvédőket, inkább ezt ajánlom, nekem bevált:
Woow ez széép! Tetszik!
Lemaradt, hogy hogy tudom meg nekem milyen méret a jó? Elég vastag a vádlim, nah meg farmerra lenne ráhúzva...
ez elég jó minőségű, én szerettem :)
Én ezt imádom nagyon. Használtan vettem, évek óta nyúzom, nagyon jó!
Előző vagyok:
Amiket a kedves kérdező linkelt, nagyon nem ajánlom, több ismerősömnek is volt, elég rosszak a tapasztalatok :S
Ha hobbi lovas vagy, ami azt takarja, hogy heti 1 vagy 2x mész lovagolni, akkor szerintem felesleges 10000 felett venni.
Amiket linkeltél, hobbizásra szerintem megteszi.
Kedves előző válaszolók, persze biztos jó tapasztalatotok van a 15 000ft-ba kerülővel, mivel bizonyára a hét nagy részében akár többet órát is használjátok. Úgy megéri!
De egy tényleg hobbisnak.............
Én tényleg hobbista vagyok :)
Viszont inkább veszek drágán egy jót, mint hogy 2-3 havonta veszek egy új szart, olcsón :)
Láttam már több olyat is, pár havi hobby használat után szétmenve.
Bár tény, h a hobbysták igényesebb körébe tartozom, ami nem a méregdrága felszereléseket jelenti :P
Én már 8 éve vettem a saját lábszárvédőm, kb 8-9000 volt ahogy emlékszem, barkás bőr, de a sok használat miatt már van, ahol kifényesedett. Még jó pár évig használni szeretném, nagyon szeretem.
Olyat vegyél, ami bőrből van és nem ilyen velúr vagy más szintetikus anyag (mint a decathlonosok) és sok-sok évig használhatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!