Sima edzőcipővel nagyon gáz a lovaglónadrág?
Még csak fél éve lovagolok, de eközben lefogytam több, mint 10 kg-ot, kifogytam az összes nadrágomat. Eddig farmerben lovagoltam, de már az öv sem tartotta rajtam, ezért vettem használtan egy lovaglónadrágot.
Viszont se lovalócipőm, se chapsem nincs. Gáz sima edzőcipővel a lovaglónadrág (egyszínű fekete telibőrös)? Az egész városon át kell mennem, ha megyek lovagolni, és még utána buszozok 20 percet.
Szerintem is vegyél lábszárvédőt, nem azért mert jól néz ki hanem mert hasznos. Én se vagyok ez a teljes lovagló cuccba öltözős, de lábszárvédő mindig van rajtam hogy ne törje a nyereg a lábamat (jó mondjuk én napi 4-5 órát ülök lovon).
De ha már így belementünk a divat témába akkor szerintem sokat számít hogy egyáltalán milyen az edzőcipő. Hosszabb szárú cipővel például szerintem nem annyira gáz a lovaglónaci. Meg végül is kinézetben nem sokban különbözik egy sima cicanacitól vagy csőfarmertől, azt meg ugyebár szoktuk sportosabb cipővel hordani.
Köszi a válaszokat!
De ha már lábszárvédőt is veszek, akkor cipő is kell, nem?
Fekete bőr edzőcipőben (inkább utcai cipő) lovagolok, de nincs sarka, sima gumitalpú...akkor taposnám a lábszárvédő gumiját, nem? Vagy van olyan, ami nem a cipő talpán menne?
Köszi a válaszokat!
Igazából nem érdekelt egészen addig, amíg rá nem akadtam erre a kérdésre:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__lovak__3532851-lovagl..
Kicsit szöget ütött a fejembe... :)
De akkor letojom, így megyek és kész. :)
Végül is már voltam 2x, és nem történt semmi extra dolog. :D
Ha majd lesz pénzem, veszek cipőt meg lábszárvédőt is...vagy kérek a Jézuskától használtan. :)
Hihi, olyan velem is volt már, hogy leültek, majd felálltak mellőlem. XD
Mondjuk akkor még farmerben voltam, szóval ebből a szempontból az még gázosabb is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!