Fehér lovaglónadrág, csak versenyre való?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a fehérlovaglónacik, de anyum szerint az "ünnepi" na meg hamar koszos lesz. Ami igaz, de van egy bész színűm is, szóval lenne váltó. :D2012. máj. 31. 22:00
1/11 x) válasza:
Nekem is volt amíg nem estem le benne és nem húzott a ló 20 métert maga után :D beletört a fű és 3 mosással se jött ki belőle a kosz.. szóval már nincs fehér lovaglónadrágom. Egyébként nem csak ünnepi csak hát igen könnyen koszos lesz meg elhasználódik.
2/11 anonim válasza:
Nekem is tetszenek, nemsokára be is szerzek egyet. Bár a koszolódás az tényleg gond..főleg nálam! Még a fekete nadrágomat is képes vagyok fél perc alatt összekoszolni..:/ :D
3/11 anonim válasza:
azért számít "ünnepinek", mert versenyeken az az alapviselet. egyébként tényleg nagyon hamar koszolódik, a ló odadugja a fejét, és már ott is hagyta a nyomát... nem véletlenül lovagol szinte mindenki feketében, de legalábbis olyan színű nadrágban, amin nem látszik a kosz :)
4/11 anonim válasza:
Anyám tökre ki volt halva a fehér nadrágtól, mert iszonyat hamar koszos lesz, összenyal a ló, megfogja a nyereg, por, bármi kosz. Mondjuk eddig csak egyszer használtam, szerencsére kijött belőle minden. Szépnek szép, de nem ajánlott mindennapi használatra, mert minden kosz meglátszik rajta (a feketén is) az anyagát meg gyengíti a túl sok mosás, esetleg fehérítés.
5/11 anonim válasza:
Hát nem nagyon ajánlom, mert nem csak a lovaglás miatt, hogy esetleg (mint az első) leesel, de még a ló lepucolása is egy koszos feladat. De ha te csak lovagolsz akkor sem nagyon érdemes.
6/11 anonim válasza:
Szerintem nem igazán kellene mert tényleg meglátszik rajta a kosz.De a te döntéssed!!
7/11 anonim válasza:
Hétköznapra nem praktikus, mert nagyon koszolódik. Gyakorlatilag egyszer veheted fel, és már olyan koszos lesz, hogy ki kell mosni. Én nem vennék hétköznapra sem fehéret, sem más világos színűt.
8/11 anonim válasza:
Valóban nagyon szép és elegáns viselet a lovasoknak, és ha olyan kedved van, akkor használhatod hétköznapokon is, de nagyon könnyen piszkolódik. Én úgy szoktam, hogy csak az utolsó pillanatban veszem fel, mielőtt indulni kellene, és nem érek vele hozzá a lóhoz. Előtte persze jöhet minden: lónyaggatás, simi, nyálaszás, leápolás, szőrözés, hozzám dörgölőzés, stb.
9/11 anonim válasza:
Nekem volt egyszer egy fehér gatyám, pedig életemben nem versenyeztem még, turiból sikerült beszereznem így nem kellett drága versenyfelszerelés áron megvennem. Menő volt :D
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát majd meglátjuk. Lehet most épp úgy alakul, hogy nincs is rá pénzem. :D
2012. jún. 2. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!