Sima edzőcipővel nagyon gáz a lovaglónadrág?
Figyelt kérdés
Még csak fél éve lovagolok, de eközben lefogytam több, mint 10 kg-ot, kifogytam az összes nadrágomat. Eddig farmerben lovagoltam, de már az öv sem tartotta rajtam, ezért vettem használtan egy lovaglónadrágot.
Viszont se lovalócipőm, se chapsem nincs. Gáz sima edzőcipővel a lovaglónadrág (egyszínű fekete telibőrös)? Az egész városon át kell mennem, ha megyek lovagolni, és még utána buszozok 20 percet.
2012. okt. 27. 19:45
11/16 anonim válasza:
Én inkább egy lovaglócipőt vennék a helyedben, a chapset meg egy térdzoknival helyettesíteném. A l.cipő kialakítása miatt könnyebben lehet vele segítségeket adni és nem csúszhat bele a kengyelbe a lábad. Edzőcipővel lovagolni szerintem kényelmetlen és kevésbé biztonságos. Én edzések után simán be szoktam menni nagy áruházakba ha szükséges (Cora, Tesco) lovaglócsizmában, gatyában és sose szoktam azon gondolkozni hogy most jajj néznek. Ne foglalkozz velük :)
12/16 anonim válasza:
Igen.Olyan bérlovas öltözet ez.Lovasnaci,sportcipő,hopilet..tipikus.:) Szerezz be egy csizmaszárat,sokkal szebb,de attól még a paci nem fog jobban menni.;)
13/16 A kérdező kommentje:
Simán megyek edzőcipőben+fekete térdzoknival, már nem érdekel, hogy ki mit gondol.
Bár néha a sétálóutcán furán néznek rám az emberek... :DDD
2013. jan. 19. 11:28
14/16 A kérdező kommentje:
Amúgy csak hobbiszinten lovagolok, heti 1x, mert imádok és kikapcsol.
Nem akarok versenyezni, meg hasonlók, terepre szoktam menni. :)
2013. jan. 19. 11:29
15/16 anonim válasza:
En turkizes/sotetkek szinu gatyaban es pirosas rozsaszin kabatban???szted???eddig meg senki nem mondott erre semmit...
16/16 anonim válasza:
Am pont tegnap mentünk a csajokkal el.És az elágnál volt egy lány akin kockás lovasnaci és csíkos hosszú szárú zokni volt.És sport cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!