Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A lábszárvédő (chaps) miért...

A lábszárvédő (chaps) miért jó? Miért nem elég a lovaglónadrág?

Figyelt kérdés

2013. máj. 18. 14:27
 1/10 anonim válasza:
Mert ha nincs rajtad chaps akkor a nyereg, ahogy szorítasz kidörzsöli, ha van rajtad chaps nem tudja kidörzsölni., sőt az is előrfodulhat, hogy a kengyelszíj becsípi a lábad. Persze lehet anélkül is lovagolni, lovaglónadrág mellett nem feltétlenül szükséges, de sokkal-sokkal kényelmesebb.
2013. máj. 18. 14:55
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Én most egy vékony orrú bakancs-szerűségben és lovaglónadrágban lovagolok, de eddig nem volt problémám így!

2013. máj. 18. 15:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Illetőleg stabilabban fogja a bokát a cipő+lábszárvédő, mint egykét cipő magában, az pedig fontos.
2013. máj. 18. 15:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Én lovas gatyában, lovas cipőben és hosszú zokniban lovagolok. Kicsit jobb a lábszárvédővel,de nagyon unom, hogy még a legjobb márkájukak is borzasztó hamar tönkre mennek, és inkább már nem is veszek újat. Komolyabb edzésre versenyre úgy is csizmában megyek
2013. máj. 18. 18:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Utolsó - hogyan, mitől megy tönkre gyorsan? Az én elsőm 6 évig volt velem, a mostanim 4 éve van meg... Ez most akkor túl rövid élettartam? O.o

Napi szinten van használva.

2013. máj. 18. 18:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Jobban tudsz segítségeket adni.
2013. máj. 18. 19:24
 7/10 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, hogy mennyi az a rövid idő.. Az én elsőm 10 évig bírta, és még most is jó csak már kinőttem... a mostanim 3 éves és semmi baja.. Egyébként első voltam.
2013. máj. 18. 19:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát lehet hogy csak én vagyok vele ilyen balszerencsés... Mondjuk én nem veszek gagyi minöségüt, meg a tépőzárásat is utálom,mert nem áll rá úgy az ember lábára, ezért cipzárosat veszek, és a cipzár része minidg tönkre megy, fél éven belül. Még régen küzdöttem, hogy garanciális termékek és hogy cserélje ki a lovasbolt vagy csináltassa meg, de már anninyira bele untam, hogy inkább hagyom .

Az utolsót amit használtam, az is szétjött, megcsináltatta a lovasbolt és rá egy hétre ugyan úgy tönkre ment...

2013. máj. 18. 19:25
 9/10 anonim ***** válasza:

5. vagyok, enyém is cipzáros, az első 6 év után ment szét, egyszer volt cserélve a cipzárja, igazából még használható, de már nehezen működik a cipzár része, illetve a használat is eléggé meglátszik rajta, na.

A másik 4 éves, eddig egyszer sem volt baj vele, sima cipzár + alul-felül patent. Egyik se volt egy kiemelten drága darab...

2013. máj. 18. 19:55
 10/10 Olivi válasza:
Az enyém cipzáros és már régóta használom, de még mindig jó.(dechatlonos)
2013. máj. 31. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!