Mi a véleményetek? (videó)
"Szerintem meg még mindig inkább agy mennyen mint feszes, felemelt nyakkal nincs túlhajlítva, és nem kényszeríti le"
Kedves, neked mit jelent a "feszes"?
Mit jelent a "túlhajlítva"?
A körítés engem abszolút hidegen hagy, ez nem a dedó, hogy milyen volt a ló előtte, honnan vette és mennyibe kerül a nyerge. Pont nem érdekel. Az viszont igen, hogy miért nem feszes és túlhajlított szerinted az, ami a videón látható?
Amint látod én a kérdező vagyok.:) és úgy láttam elég gyorsan le is szedte, vagy csak én nem láttam?
Ki tette a videót youtube-ra, annyian nézik meg amennyien akarják, kitudja hanyan mondanak véleményt, kövezzétek meg őket.:)
Édes Istenem, veszekedni tudsz, a szakmai kérdésre válaszolni meg nem?
Hol van feltöltve a videó a facebookon? Mert szívesen megkérdezem a lovast névvel együtt is, ha te nem tudsz válaszolni.
Szerintem is teljesen mindegy, hogy ki az edzője és mekkora neve van, ha a videóról még egy kicsit a témában jártasabb ember számára is süt, hogy a ló homlokvonala függőleges mögött van, és szerintem az, hogy ez helytelen, a lovaglásnak egy általánosan elfogadott alaptétele. És akkor még semmi másról nem is beszéltünk.
Meg pár kérdés is felvetült bennem... Mennyi idős lehet a csaj, amikor ezen a világrengető videón a lovat ölelgeti, már kikupáltabb állapotban?... 10-11?... Hogy tud egy 10 éves kislány megmenteni egy lovat a vágóról? Nem inkább a szüleiről beszélünk?... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!