Mi a véleményetek? (videó)
Igen, a saját pénzéből?:) Nem tudom, hogy egy tizenéves honnan szed össze több szár ezer forintot...Nem is az zavar, hogy annyi mindene megvan, mindenből a legjobb,hanem hogy úgy állítja be magát, hogy ettől ő jobb lesz stb.
Egyszer rakott ki olyan képet is, hogy új ausztrál nyereg, nem voltam lusta visszakeresni a képet, kapta, és valaki aki jártas az ilyen nyergekben oda írta: elrettentő ár 3,700.00 USD = 806,285.50 HUF
Mégegyszer leírom, nem azzal van a bajom, hogy mindent megkap, abból is a legdrágábbat (bár így nem tanulja meg becsülni a dolgait...).De az, hogy kirak egy képet, hogy jöhetnek a versenyek, meg van az új felszerelés, miért, egyszerűbb cuccokba nem tudna villogni?
"azt a lovat alig lehetett lelazítani és azt,hogy ugorjon..arról nem is beszélek,de most versenyzik vele és ilyen szépen megy alatta"
Pedig beszélhetnél róla, had tanuljunk, miért jó ez a pozíció a lónak, ha szerinted ez olyan "szép"?
Ugyanis én csak azt látom, hogy a ló eleje a földbe le van nyomva, a függőleges mögé kerül, ami egy abszolút egészségtelen pozíció több szempontból is (szívesen kifejtem ám) és ha a lovas csak annyit tenne, hogy 20 centit enged a száron, máris sokkal jobban menne az elengedtetés is. Keretbe kényszerítve ugyanis ez lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!