Mi a véleményetek? (videó)
2013. márc. 15. 15:54
31/87 anonim válasza:
egy 20 mp-es videóból valóban minden leszűrhető ;) egyébként fb-re is úgy tette ki a videót úgyemlékszem hogy véleményt kért, min javíthatna. Itt a stílusotokkal van a baj, normálisan fikázódás nélkül is le lehet írni.
32/87 A kérdező kommentje:
Ha rossz helyen volt a ló, fel is lehet jelenteni az illetőt.. De inkább csak kamerázgassuk.
Oké, lehet jó edzője, de attól a videón úgy lovagol ahogy...Próbálhatjátok védeni, engem ez már nem érdekel, csak láttam a videót és véleményeket kértem róla. Mondom, dicsérgessétek agyon, jó edzője van drága cuccai,lovagolni már nem is kell tudni.
2013. márc. 17. 19:42
33/87 anonim válasza:
Ő pont nem az a valaki, aki nem szeretne fejlődni. Mindig azon van, hogy jobb és jobb lehessen, tanácsot kér. És egyáltalán nem öntelt, egy olyan post-ja sem volt ahol ez tűnt volna fel. Feltette a felszerelésekről a képet, mert mások is kérték tőle.
34/87 A kérdező kommentje:
Nem csak egy videó van fent neki, ha elolvastad volna a válaszokat, a többiről is mondtak véleményt.:)
2013. márc. 17. 19:43
35/87 A kérdező kommentje:
Oké, ha szeretne fejlődni akkor miért nem lehet elfogadni a véleményeket, miért rögtön hogy hogy merészelnek ilyeneket mondani??
2013. márc. 17. 19:44
36/87 anonim válasza:
Volt feljelentés, le se sz.rták az ügyet. Azóta jobb az állatvédelem helyzete, de akkor nem nagyon törődtek vele.
37/87 anonim válasza:
Nem a véleménnyel, hanem annak stílusával van a probléma.
38/87 anonim válasza:
Szerintem szánalmas az amit egyesek írnak! Meg kéne ismerni a háttereket és nem írkálni névtelenül !! Egyáltalán nem magas iskolai szinten kell neki lovagolni. Vágó elöl mentette meg a lovát és most így megy vele ha ezt valaki végig viszi utána dumáljon! Az meg nagyon nem rátok tartozik hogy milyen cuccokba járkál és mennyiért veszi meg.
39/87 anonim válasza:
ékrdező téged egyáltalán miért érdekel Csenge?:D
40/87 anonim válasza:
Szeret belekötni másokba, és ha valakin talál egy kitéphető szőrszálat máris megragadja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!