Mi a véleményetek? (videó)
A háttér nem érdekes, nem az volt itt a lényeg, de azzal a lónak szerinted jót tesz, hogy behúzza a fejét? Nagyon kellemes neki, egy kis szakirdodalmat is olvashatnál, milyen fájdalami lehetnek belőle hosszútávon.:)
Nem kifejezetten ő érdekel, nem ismerem személyesen, hanem kíváncsi voltam mások véleményére is, hogy csak nekem szúrja-e a szemem az 'idomítás' néven felrakott videó.
És most ki ítélkezik úgy,hogy nem ismer?:)
Szóval elismerted ezzel, hogy van mibe belekötni ebbe a videóba.
Igen, így beadja a fejét, bújik a zabla elől.:)
Te meg minek írkálsz ide, ez egy kérdés volt, nem egy fórum, hogy beszélgessünk. Annyi kérdés van itt, eladó lovakat kitesznek, mi lenne ha a gazdája a lónak odaírná, hogy mi az hogy kirakta stb.? Unalmasak vagytok. Akkor menj hagy sírja ki magát a válladon, milyen szörnyűség történt vele, véleményt írtak a videójáról..: o Ne tegye ki akkor.
Hagyjuk már ezt a "nem ismered"-et, nem kell ismernie senkinek ahhoz, hogy a videót megnézve véleményt mondjon.
Miért, neked nincs jobb dolgod mint ilyen hülyeségen kiakadni, és próbálgatni védeni őt?:) Én nem ismerem, de aki igen attól hallottam dolgokat, nekem az elég volt köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!