1/5 anonim válasza:
Nem furi, lipicai. ;)
Na jó, csak vicceltem!
Szerintem nagyon jó kiállású ló, én semmi hibát nem látok rajta. A képzettsége is nagyon ott van, fiatal is, mén is, szerintem annyira nem szaladt meg az ára.
3/5 anonim válasza:
Egy fiatal mén, korához képest jól képzett, tisztavérű lipicai - nincs itt gond, bár a lip inkább kocsis ló.
4/5 anonim válasza:
A Bécsi Spanyol Lovasiskolát is fel kellene világosítani, hogy dobják ki a lipicaiakat, mert kocsis lovak. :)
5/5 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy nem képes megtanulni nyereg alatt semmit, vagy, hogy nem mutatós, szar ló. De szerintem a spanyol iskolába inkább illik az andalúz. Ami a lip fogatosságát illeti, ha jól rémlik, 7 "fajtája" van, amiből 6 kocsis, egy nyereg alatt használatos - a képen látható nekem erősen kocsis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!