Miért van az, hogy az eddig teljesen normálisan viselkedő macskám furi dolgokat provokál?
Produkál.... :)
Unatkozik, szeretet hiánya van, így próbálja felhívni magára a figyelmet. Javaslom, foglalkozz vele többet :)
Ja igen, és igazad van produkál:-))).
Köszi a helyesbítést.
Az enyém is ezt csinálja, holott régen jócica volt. A ledühítőbb a kádbakakilás. Én sem értem, jó lenen ha valaki tudn segíteni.
Már szereztem be egy új kiscicát is társna, hátha úgy kiegyensúlyozottabb lesz, de semmi nem változott. :(
Már nálunk is van egy másik cica társnak, de igen sajna semmi sem változott, és már nagyon kellemetlen a helyzet.
Jó lenne tudni az okot, és a megoldást rá.
Az én előző macskám a padló szőnyegre pakolt, a kanapé alá, úgyhogy Ti még jól jártok : )
Bár a problémát nem tudtam megoldani, de azt olvastam, hogy a macskák így fejezik ki az elégedetlenségüket. Valami nem oké számára. Ilyen lehet pl. hogy ha túl közel van a wécé és az etetőtálja egymáshoz (ezt mi emberek sem szeretjük) vagy ha egyedül érzi magát nap közben mert nincs társasága. Tényleg sok minden okozhatja, de ne feledd hogy ez egyfajta kifejezési, vélemény nyilvánítási mód náluk.
nem most lett ivarérett? nem került új lakó a házba, akire féltékeny?
az én cicám akkor kakil a kádba, ha nem tiszta az alom, így azt 2 naponta cserélnem kell (nem kiszedni a kakit, hanem doboztisztítás tisztítószerrel, szárazra törlés és ú alom)
tipp: a nem túl olcsó,gagyi macskariasztók hatásosak és nem lesz baja a cicának!
ahova pedig macskamentát teszel, ott sokat lesz a cica (pl. ahol játszania kéne), és elvan ott sokáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!