Az eddig normálisan viselkedő hullámos papagájom az utóbbi egy hétben vajon miért szedi ki az összes kaját az etetőjéből?
Figyelt kérdés
Eddig nem szedte ki, de most kiszedi leszórja a kalitka aljára és ott hagyja.2010. ápr. 7. 23:04
1/4 anonim válasza:
Szia!
Mennyi idős a madarad? Hím vagy tojó? Egyedül van? Tükör, vagy csengő van bent neki?
Fontos lenne, hogy mindegyik kérdésemre válaszolj, ha lehet, mert csak akkor tudom megmondani, hogy mi lehet vele!
2/4 anonim válasza:
... és az sem mindegy, hogy kipróbáltál-e egy új fajta kaját. Lehet, nem jön be neki.
3/4 A kérdező kommentje:
Tojó a papagájom, és van neki csengője is meg tükre is. Azt nem tudom mennyi idős, mert tavaly találták az utcán. Folyton rikácsol és jönnek hozzá traccsolni a verebek, rigók. galambok. Egyedül van de van neki egy mű papagája és folyton puszilgatja, meg beszélget hozzá.
2010. ápr. 10. 22:21
4/4 anonim válasza:
Na ez az! Műpapagáj, tükör, csengő....ne csodálkozz, ha ennél már csak rosszabb lesz a helyzet!
Én a helyedben minden ilyen sz...rt kivennék és szereznék hozzá egy hímet, hogy végre normális életet élhessen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!