Talaltam 4 db facan v furi fiokat fogalmam sincs h melyik. Mit tegyek veluk? Tobbi lent
Ma delben talaltam 4 darab fiokat adtam nekik csibe tapot vizet(fecskendovel). Az betettem oket egy muanyag ladaba amin besut a nap es lefedtem rongyal h ne susse oket erost.
de a nap be tud jutni hozzajuk. hoztam be nekik friss fuvet alajuk az egyik mar lenyelt egy jo nagy darab fuvet.szerintetek h tovabb? mit adjak nekik? hijaba eresztem el oket a mezon 4 kicsi madar mit csinaljon.bocsi ha rosszul fogalmaztam:S
Jaj de édes vagy! :) Nem tudod őket megtartani? Vagy esetleg szomszédnak/családtagnak/barátnak/ismerősnek odaadni őket?
(:
tettem be nekik egy kicsi egot egy ladaba. adtam nekik vizbe vegyitett tejtort es grizt. most mar csak "gugyognek:)
szerintem mar minden rendben lesz:P
mostmar mind1
csak eljenek. szerintetek ha tegnap delelottol meg most is elnek akkor megmaradnak? kicsit nem olyan furgek mind voltak de jol "gugyognek. Mind a 4 el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!