Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
sziasztok! a véleményeteket szeretném kérni illetve segítségeteket. van egy 2 éves csikóm aki mostanában elkezdett köhögni, de csak akkor ha üget vagy vágtázik. én arra gondolok azért kezdte el mert nagyon poros a széna amit kap (ezt előbb is észre vettem) :( nézegettem a neten légúti tisztítókat, én ezt találtam a legjobbnak: [link]
szerintetek jó lenne a mi problémánkra, esetleg tapasztalat? vagy valami más ötlet?
előre is köszönöm a válaszokat:)
2012. okt. 22. 09:16
1/4 anonim válasza:
Azért én az állatorvossal is egyeztetnék. A legjobb lenne lecserélni a szénát, de ez elég nehezen kivitelezhető. Viszont ha locsolva adod a lónak, akkor kevésbé porol.
2/4 anonim válasza:
Sürgősen hívd ki az állatorvost, mert egy kezdetben könnyen kezelhető próbléma akár gyógyíthatatlan kehességig fejlődhet kezeletlenül. Pontosan ki kell vizsgálni mi okozza, és azt kezelni, nem kontárkodni étrendkiegészítőkkel.
3/4 anonim válasza:
Tényleg hívj állatorvost.
Ha kehes a lovad, akkor oké, egyszer drága, de lehet gyógyítani kezdeti stádiumban.
Viszont ha hagyod, akkor csak egyre rosszabb lesz, ami azért 2 évesen nem mindegy.
4/4 anonim válasza:
locsold be a szénát és az is segíthet ha fűrészpor van alatta nem szalma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!