Mit tegyek? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Van jelenleg egy Vezér nevű 13 éves lovam! Nem én választottam ezt a lovat hanem a szüleim.De nem tetszik ez a ló, a viselkedése meg ilyenek :'( Meg már lassan kicsi is lesz. 2012. július óta van meg csak nem merem vagyis nem tudom hogy hogyan mondjam meg a szüleimnek hogy másik ló kell.2012. szept. 28. 11:07
21/23 A kérdező kommentje:
Egész nyáron kinn voltam nála! MINDEN NAP!! De semmi ápoltam,simogattam meg még nagyon sok mindent csináltam vele de semmi!!
2012. okt. 3. 17:14
22/23 anonim válasza:
Miért lenne az ő hibája? Ez nem így megy, vagy meg tudja szeretni vagy nem. Kapsz egy rozsdás biciklit mert a bmw túl drága, szeresd meg mert ez van. Nem kényszeríthetsz valakit hogy szeressen meg egy lovat.
23/23 anonim válasza:
De a saját gyerekeddel se csinálnád meg , hogyha nem szeret, eladod.
Gondolj a lovadra úgy, mintha a gyereked lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!