Filc nyeregalátétet hol tudok venni? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Ilyen kell csak ez nem egy vásárlói oldal és már meg is szűnt!! De jó hasonló is csak nem Western!!
2011. nov. 7. 16:47
1/12 anonim válasza:
Melyik ország melyik városában vagy?
Mert tudok lovas boltot Üllőn is, és Budapesten is!
2/12 A kérdező kommentje:
Jó bárhol, bárhová elmegyek csak sürgős!! :) Nagyon megköszönném. Maradjuk az országban ha lehetséges!! :)
2011. nov. 7. 16:58
3/12 anonim válasza:
Megkérdezhetem, miért kell filc? Nagyon kevés ember használja ma már...
4/12 anonim válasza:
Régebben a bocknyergekhez adtak ilyet, ha van huszár ismerősöd, akinek van huszárnyerge is, vélhetőleg akad nála filc alátét és majdnem biztos, hogy nem használja, inkább pokróccal nyergelnek.
5/12 A kérdező kommentje:
Mert nekem az kell, mert ezeket a hagyományos textil vagy milyen nyeregalátéteket nem szeretem és a lónak is jobb a filc!! Sajnos nincs huszár meg hasonló ismerőseim. Volt egy régi filc nyeregalátétem csak elszakad... ezért kéne most egy új, de sürgősen!!
2011. nov. 7. 20:14
6/12 A kérdező kommentje:
Jó filc lap is amit fel lehet ragasztani a nyeregre! Ebből már western kell!
2011. nov. 7. 20:26
8/12 A kérdező kommentje:
ÉS innen venni is lehet? Vagy meg kell rendelni? Vagy ez csak egy oldal?? Köszi amúgy! :)
2011. nov. 8. 13:53
9/12 anonim válasza:
Tess, olyat csinálnak, amit akarsz, csak győzd kifizetni...
www.beniker.hu
10/12 anonim válasza:
Nemezesnél ott egy e-mail cím, kérdezd meg tőle, hogy mennyiért és mennyi idő alatt készíti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!