Szerintetek megéri és érdemes beszállni a bértartásba? SÜRGŐS MÉG MA HA LEHET EGY KÉT VÁLASZT!
Beszéld meg a gazdájával és írjatok róla egy szerződést. Ha neked megéri, tudod fizetni gondozni akkor vágj bele.
Azt mondod, hogy a ló gazdája alig ér rá, mivel te használod többet, ha alattad sérül le, neked kell fizetned az orvosi költségeket és nem csak a felét, mert szerintem ez így tiszta, szóval az ilyenekre is fel kell készülni.
Ha közös nevezőn vagy az eredeti gazdival, akkor ok a dolog.És a legfontosabb: ÍRJATOK SZERZŐDÉST,hogy ki, mit mennyit fizet lovagol stb, ki vesz felszerelést, így kiküszöbölhetők a vitás estek.
Szia, én is feles bértartó vagyok, egyik lovam kiadva, egy másiknak a felét én bérlem. Nálunk egy éve működik ez a helyzet, minden probléma nélkül.
Ahogy leírod a lovat, én lecsapnék rá :)
A rossz szokásaitól meg majd megszabadítod.
nem tudom megítélni így, tudni kellene, hogy most mennyit költesz a lovaglásra és a lóra. ne feledd, ha bértartod félig mégiscsak a tied lesz, ami azért már más, mintha csak lovagolnád a lovat.
a közelünkben működik egy bértartással foglalkozó lovarda, és úgy látom, hogy így a ló szempontjából jó, hiszen biztosan megkapja azt amit igényel.
tehát szerintem igen.
szerződést írjatok.
nézd csak, itt találtam, szerintem az ár sem rossz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__lovak__2039019-mennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!