Egy jó lovat megérné eladni olcsón, ha sürgős?
Hát meddig maradsz kint? Mert simán meg lehet bízni valakit hogy lovagolja addig. Rengeteg tizenéves lány van aki bármit megadna hogy ingyen és bérmentve lovagolják néha a lovadat. Csak kell egy jó lovarda.
Szerintem nem kéne eladnod (bár nem tudom milyen a kapcsolatotok) mert én nagyon megszívtam így egyszer. Én is egy külföldi munkalehetőség miatt adtam el a kedvenc lovamat és majd beleszakadt a szívem. Mikor visszajöttem úgy kellett visszasírnom attól akinek eladtam, mert szörnyen megbántam.
Ha neked megéri, akkor inkább add leinformálható helyre. Aki néha küld pár képet e-mailben, leírja mi van vele. Barátnőmnek is nagyon vérzett a szíve, amikor anyagi okok miatt el kellett adnia az egyik lovát, de a mai napig tudja mi van vele, hogy érzi magát, sőt meg is látogathatja, ha akarja.
Ha túl olcsón adod fenn áll a veszélye, hogy valami kupec veszi meg, annak meg nincs jó vége.
Volt aki úgy járt, hogy a szeretett lovacskáját eladta, majd az új tulaj is tovább adta, aztán évek múlva viszont látta a hőn szeretett lovát átsütve, lerobbanva, csontsoványan, szarrá lovagolva a lovasok.hu-n az eladó lovak közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!