Ha az ember viszonylag jó áron próbál felszerelést eladni, mért próbálnak még egy bőrt lehúzni róla?
azért mert rohadt csóró a magyar nép.
és nem elég a kevés még kevesebb kell... gusztustalan pofátlan emberek vannak. Ha valamit meg akarok venni nem alkudok hanem megveszem mert kell és kész
Nagyon kiakadtam rajtuk, mert még ők voltak felháborodva, és én voltam a bunkó.
De amit boltban 5000 fölött kap meg, abból a jó állapotút nem adom 200-Ft-ért...
Mindegy, remélem azért, ha már így összeszedtem, akkor el tudom őket adni előbb-utóbb :)
Fordítsuk meg a dolgot. Te szeretnél venni valamit, meg van hirdetve egy áron. Ha épp nem állsz túl jól anyagilag, (ez pedig mostanában MINDENKIRE elég jellemző), ráadásul ha nem tudjátok személyesen megoldani a találkát az árra még rámegy egy nagy postaköltség is -> Ne mondd, hogy te nem próbálnál meg alkudni. Mindenkinek érdeke, hogy minél olcsóbban, jobb áron, jó üzletet kössön.
Ha te nem szeretnél engedni az árakból akkor nem engedsz, 1000-ből lehet, hogy csak a 999-edik lesz az, aki nem próbál alkudni, de neked az 1000-ből csak arra az egyre van szükséged, és létrejött az üzlet.
Egyébként én is hirdetek cuccokat, és nagyon nehezen megy el minden, egy lovaglópálcát már majdnem fél éve hirdetek és most volt rá az első komoly jelentkező. Túlkínálati piac van, lehet, hogy ehhez mérten mégsem elég alacsonyak az áraid. Én pofátlanul olcsón adom őket, anno 4000-ért vettem a pálcát, NULLASZOR vettem a kezembe és 1000ft-ért tudom eladni, így is 6 hónap alatt ez az első jelentkező... Sajnos ez van.
Alkudni lehet. Te a negyedéért adtad el. Nálam tizedárnál kevesebbnek a feléért próbálkoztak. Azért van különbség :)
Én is próbálok alkudni. Ha valamit 48000-ért hirdetnek, akkor beajánlok 45000, pl :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!