Mit tegyek? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Van jelenleg egy Vezér nevű 13 éves lovam! Nem én választottam ezt a lovat hanem a szüleim.De nem tetszik ez a ló, a viselkedése meg ilyenek :'( Meg már lassan kicsi is lesz. 2012. július óta van meg csak nem merem vagyis nem tudom hogy hogyan mondjam meg a szüleimnek hogy másik ló kell.2012. szept. 28. 11:07
1/23 anonim válasza:
2012. július nem volt olyan rég, hogy már ki is nőtted...
Meg is vették neked a lovat, vagy valahol bértartásba van?
2/23 A kérdező kommentje:
Bértartásban van de már akkor nem volt nekem olyan túl jó :'(
2012. szept. 28. 11:20
3/23 anonim válasza:
Hány éves vagy? beszállsz a költségekbe diákmunkával esetleg?
4/23 A kérdező kommentje:
13 vagyok
2012. szept. 28. 11:29
5/23 anonim válasza:
Hát szerintem törődj bele, és örülj, hogy egyáltalán lehet lovad, sajnos sok pénz, és sokan ezt sem engedhetik meg maguknak.
6/23 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam ezt a kérdést hogy helyette lenne egy másik ló nem úgy hogy még egy :'(
2012. szept. 28. 13:18
8/23 A kérdező kommentje:
De ők is tudják hogy nem akarok másik lovat mellé csak azt nem tudom hogy hogy mondjam meg azt hogy helyette szeretnék egy másik lovat :'(
2012. szept. 28. 13:29
9/23 anonim válasza:
Mi a baj vele? Mert még nagyon friss a kapcsolatotok. Nekem kellett egy év, mire azt mondtam, oké, összejöttünk.
Amúgy meg így. Anya, apa, nagyon örülök a lónak, de sajnos nem passzolunk... blabla. És járj utána, hogy tudnál esetleg cserélni, ilyesmi, hogy neked terveid legyenek. Ne nekik kelljen ezzel foglalkozni.
10/23 A kérdező kommentje:
de ha én szervezkedek akkor le fognak cseszni és a lovat már nagyon rég ismerem a lovardából de sosem passzoltunk !
2012. szept. 28. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!