Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogy győzzem meg hogy eladja...

Hogy győzzem meg hogy eladja nekem?

Figyelt kérdés
Ismerősömnek van egy gyönyörű lova és megszeretném venni, de nem akarja eladni. :-( Apukám mondta hogy ha jól tanulok akkor meg is venné nekem. Ahogy meglátam máris tudtam hogy ő lesz az én lovam és nélküle már nem is tudok élni. A tulajdonosa egy nő viszont nem akarja eladni. Nem tudom mit tegyek nekem kell az a ló!

2012. aug. 24. 02:20
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
16 éves létedre hogy lehetsz ennyire buta? Ez már nagyon durva, h mennyire sötét vagy. Hogyne, irigyek vagyunk egy elkényeztetett kis pisisre, aki már vagy 5X leírta, hogy mennyi pénze van az apucikának, mintha bárki is kérdezte volna és komolyan azt hiszi, hogy irigyek vagyunk rá:D:D Ne röhögtess már:D Mellesleg 100%, hogy nem vagy több 10 évesnél
2012. aug. 25. 01:14
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Nézd, senki nem mondta, hogy nálad nem lenne jó helyen a ló, de a gazdája szereti, és szerintem nincs az a pénz, amiért eladná. Írtad, hogy van kutyád. Valószínűleg te se adnád oda az első embernek, aki meg akarja venni, mert szereted, felnevelted, kötődsz hozzá.

"tegnap 10:57" Neki is igaza van, ha a színe/fajtája tetszik, van még hasonló kinézetű ló biztosan, ha meg a jelleme, akkor esetleg kérd meg, hogy fedeztesse a lovat, esetleg fizethetnétek a fél fedeztetési díjat.

Én is 16 éves vagyok (lány), mégis meg tudom érteni bakker, hogy a nem az nemet jelent, még akkor is, ha nő mondja. :D

Azt mondod, okos vagy, és nem vagy szőke. Bár ez nem mindig függ össze, vannak okos szőkék is. Értsd meg, hogy az a ló nem eladó, akármennyit is kínálsz érte. Hol van ilyenkor apuci-anyuci, hogy türelmesen elmagyarázza ezeket?

Én 4 éve lovagolok, de mégis úgy érzem, nincs elég tapasztalatom, hogy saját lovam legyen, és várok még, ha kell, éveket is. Tudom, te gyorsan tanulsz, kitűnő vagy, már nincs is mit tanulnod, mert a legjobb lovas vagy, ugye? Vegyél vissza mostmár tényleg...

2012. aug. 25. 01:55
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Igazán lószerető ember lehetsz "kedves" kérdező, ha korcsnak nevezel egy olyan lovat, melynek nincs überbrutál származása.

Megjegyzem én sem vagyok csóró, viszont van egy származás nélküli lovam, mely nagyon frankón van összerakva és aki csak látja megcsodálja. Egy dolog a küllem, de az idomítás már teljesen független a ló fajtájától.

Figyi, azért akadtunk ki rád válaszolók, mert az írásaid alapján messze nem egy 16 éves lány képe jön le, aki maholnap felnőtt ember lesz, hanem egy 10 éves milliomos csemete, aki azt hiszi, pénzzel kilóra megvehet bárkit és bármit. Meg ez is egy tipikus vagdalkozó, hiszti megnyilvánulás volt, amikor azt ecsetelted, hogy mennyire értesz a lóhoz. Meg ez az egész kérdés úgy butaság, ahogy van, nem gondoltad át eléggé. Gondolkozz el a leírtakon, mert ez ilyen emberek nem túl népszerűek, bár lehet a sznob klubban ez a divat.

2012. aug. 25. 11:19
 34/43 x) ***** válasza:
100%

Én is kitérnék még erre az irigykedés dologra. Szerintem szánalmas hogy más indokot nem is tudsz fölhozni a "mentségedre". Gondolod hogy ez a 20-25 ember mind csóró vidéki paraszt akinek kajára sincs pénze? Érdekes lenne. Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye. Ha 25 ember mondja neked hogy egy kényes kis ribi vagy akkor nem lehet hogy van benne igazság?

A másik.. 2 nagy kertes ház van a nevemen, egyenként kb 10 millió forint értékben, örököltem. 8 lovam van keresztapámmal felesben, plusz egy sajátom. Bár BMW-m az nincsen, de azért autó is van a seggem alatt. Ezeket nem azért írtam le hogy dicsekedjek vele, hanem hogy megértsd, nem nézhetsz le mindenkit aki nem nyalja ki egyből a segged csak mert apuci engedi hogy költsd a pénzét. Meg kell szoknod hogy az életben nagyon sokan fognak még neked nemet mondani, és ha azokra is így reagálsz nagyon könnyen megutálnak majd az emberek. És van még egy dolog amiben különbözünk. Én megdolgoztam a pénzemért, még amit örököltem azt is azért mert rengeteget segítettem ápolni nagypapámat, ezért hagyta rám a házakat. Ami pénz viszont a bankszámlámon van, azért megdolgoztam. Lehet hogy nem sok, de az enyém és semmilyen bűntudatom nincs ha elköltöm. Szóval légyszíves add meg a megfelelő tiszteletet minden válaszolónak. Csak mert nem nyalták egész életünkben a seggünket még semmivel nem vagyunk kevesebbek nálad. Szerintem az a ló csak azért kell neked mert azt mondták nem kaphatod meg, ami nagyon bánt. Ilyen az élet, ami nem a tiéd az nem az.

2012. aug. 25. 12:21
 35/43 A kérdező kommentje:
Nem várom el, hogy kinyaljátok a seggem, de ha tiszteletet akartok, akkor nektek is tiszteletben kell tartanotok engem! Segítséget kértem és erre lehordtok, hogy apuci kicsi lánya meg minden! Gondoljátok, hogy mindenki 10 évet vár egy saját lóra? Ha nem próbálod meg, akkor honnan tudnád, hogy értesz hozzá? Mire valók a szakemberek? Úgyis bértartásban tartanám, ha az enyém lenne és ha baj volna, akkor volna segítségem. Van edzőm is, heti 3-szor járok ki lovagolni és ha úgy adódik, akkor kérhetem szakemberek segítséget, mehetek kurzusokra is. A lóval parellizik is, és én is folytathatom ezt!
2012. aug. 25. 13:40
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

De még mindig nem érted a dolog lényegét: az az ő lova, mondhatni "szerelme", azért paerllizik vele, mert még jobban el akarja mélyíteni vele a kapcsolatát. Erre jössz te, hogy már neked pedig az a ló kell, és itt nyafogsz, hogy nem adják semmi pénzért. Ez van ebbe bele kell törődni, keress olyan lovat, ami eladó. Nem is kell messze menni, pár ezer euroért Németországból szuperül idomított lovat kaphatsz, jó felmenőkkel. Azzal meg aztán tényleg azt csinálsz, amit akarsz, ha már a tiéd.

Ha az ember imádja az állatát nincs az a pénz amiért eladná.

2012. aug. 25. 14:17
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Remélem az a nő sose fogja eladni neked a lovát. Ez nem így működik, hogy meglobogtatsz egy csekket és minden az öledbe hullik kislány!
2012. aug. 25. 14:24
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vegyél be egy marék altatót, vagy vágd fel az ereidet (de csak csuklónál), hátha lelkiismeretfurdalása lesz, és mégis eladja neked a lovat.
2012. aug. 25. 18:35
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

Már több kommentedben is szerepel a "megvenném a lovat", "irigyek vagytok, mert nekem van pénzem". Hé kislány, te nem vagy gazdag, apádnak van pénze, úgyhogy szállj le a magas lóról! Ahogy a lovas kérdésből nézem, ezzel a hozzáállással, ami neked van, egymagad egy lyukas vasat sem kereshetnél. Úgyhogy tedd össze a két kezed, h jó családba születtél, mert - már ne is haragudj - de kissé életképtelennek tűnsz. értelmes emberek képesek belátni, ha valaminek nincs realitása. Te nem.

UI: nem vagyok csóró, nekem is van lovam. de nem édesapám vette, én dolgoztam meg érte.

2012. aug. 25. 18:50
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, én most ne akarok veszekedni, de szerintem nézz szét a különböző ELADÓ lovak közt, mert igaz, hogy nekem még nincsen lovam, de egyik ismerősömnek van, és ő is úgy talált rá az igazira, hogy előtte egy teljesen másik lóba volt szerelmes.És amúgy meg az a "nem tehetek róla, hogy csórók vagytok" fájt. Szerintem nem egy, nem kettő olyan ember van, aki azért nem vesz lovat mert egyszerűen ha meg is tudná venni, akkor nem tudná eltartani, meg ha beteg az is elvesz fél millát vagy többet, és én most nem szeretnék bunkó lenni de szerintem ezt még néhányszor át kéne gondolni,de én ezt nem bírom megmondani, mert mint már azt mondtam,nincs lovam.És nem esne kicsit jobban ha úgy vennétek majd lovat, hogy nem csak tanulsz(mert azt így-is-úgyis kell) hanem például amit már régebben meguntál játékokat eladod,vagy ha színötös vagy akkor korrepetálni valakit akinek nem megy. Na mindegy ezek csak ötletek, mert én sokkal boldogabban vennék lovat úgy, hogy többet dolgoztam érte, mint ha "csak" színötös lennék mindenből

=)

2012. aug. 26. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!