Ismerősömnek van egy gyönyörű lova és megszeretném venni, de nem akarja eladni. :-( Apukám mondta hogy ha jól tanulok akkor meg is venné nekem. Ahogy meglátam máris tudtam hogy ő lesz az én lovam és nélküle már nem is tudok élni. A tulajdonosa egy nő viszont nem akarja eladni. Nem tudom mit tegyek nekem kell az a ló!
Ha elém odaállna valaki hogy adjam el neki a lovamat mert neki az kell hát én szájba vágnám... nem értem miért gondolja minden kiscsaj akinek be van tömve a szája pénzzel mert nem foglalkoznak vele hogy bármit megkaphat. Legalább jó lecke lesz neked is hogy nem lehet mindent pénzért megvenni.
2012. aug. 24. 10:23
12/43 A kérdező kommentje:
Miért lennék elkényeztetett?! -.-" Ti csak irigyek vagytok! Nálam meglenne a lónak mindene és minden nap kijárnák hozzá! Tudom mennyi a bértartás mert már utánakerestem meg kérdezősködtem is a lovardában és a felszerelést is betudnám gyorsan szerezni hozzá. Higgyétek el, hogy tudnák gondoskodni róla! Kutyáim is vannak és velük is foglalkozok mert különben nem is kaptam volna meg őket. Egy lovat is eltudok tartani. 2 millió ft-ot ajánlott fel apu neki és így sem akarta.
Apu mondta, hogy ennél többet ő nem ad egy lóért! Nem vagyok olyan kicsi 16 éves vagyok és eltudok tartani egy lovat! Lovagolok is két éve!
2012. aug. 24. 10:33
13/43 x) válasza:
Ahan aztán meg majd kocsi kell, új ruha kell, külföldi nyaralás kell a ló meg le lesz sz@rva. Egy ló nem egyenlő egy kutyával ami úgy is eléldegél ha nem foglalkozol vele. Egy lovat nem kéne megunni 1 hónap után. 16 éves létedre nagyin éretlenül viselkedsz. 2 év lovastapasztalat meg édeskevés. Neked egyedül arra kell az a ló hogy legyen mivel felvágni mások előtt. Divatlovasoknak meg nem vagyok hajlandó tanácsot adni.
2012. aug. 24. 10:38
14/43 anonim válasza:
Komolyan ilyen éretlen egy 16 éves??? Azt hittem, hogy még csak 12 éves vagy aranyom. Érettségire meg BMW-t fogsz kiharcolni apucitól? Vagy mi?
2012. aug. 24. 10:42
15/43 anonim válasza:
Amúgy meg irigy? :D Hagyjad már magad :D A kisujjamban több van mint benned :D
2012. aug. 24. 10:43
16/43 anonim válasza:
Figyi, valószínűleg az a nő szereti a lovát. Én sem adnám a lovamat, mert SZERETEM! Hihetetlen dolog az, hogy milyen kapcsolat tud kialakulni az ember és a lova közt.
Te pedig egy önző liba vagy, ez a dolog kb olyan, mintha a legjobb barátnőd pasiját próbálnád lenyúlni, akit szeret.
Ami nem lehet a tiéd nem lehet, képzeld magad annak a nőnek a helyébe, te sem adnád a lovadat, valami jött-ment kislánynak.
Ők már megtalálták egymást, te pedig azok között mazsolázz, melyek eladósorban vannak, ne a máséra fájjon a fogad!
2012. aug. 24. 10:45
17/43 anonim válasza:
nehoggy már szerencsétlen nő oda adja a lovátm mert te csettintesz!pff- szánalmas
ja és miért lennék irigyek amikor a válaszolók közül több mint a felének lova van!!
2012. aug. 24. 10:51
18/43 anonim válasza:
Ha a színe vagy a fajtája tetszik,simán találsz ugyanolyat,ami eladó.
Ha a jelleme,hát...Talán egy csikója?
2012. aug. 24. 10:57
19/43 anonim válasza:
Eggyetértek veled x) énis szájon vágnám ha előttem pattogna hogy adjam el neki a lovamat. Gondolom milyen stílusban beszélt a nővel is....
2012. aug. 24. 11:00
20/43 anonim válasza:
De basszus, nem lehetsz ilyen önző. Ha én veszek egy lovat amit nagyon szeretek és jön egy akárki kis valaki aki meg akarná venni hát hülye lennék neki eladni a lovam. Nem akarja eladni, mert neki kell az a ló. Az a ló az övé, nem veheted el ha nem akarja eladni. Ez önzőség. Szánalmas vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!