Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan győzzem meg szüleimet,...

Hogyan győzzem meg szüleimet, hogy járhassak lovagolni?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lovarda, Békéscsabán a Nimród Lovasegyesület, és szeretnék oda járni. Apukám már megengedte, mert azt mondta kell valamit sportoljak, és tudja, hogy imádom a lovakat. Eddig csak nyáron volt alkalmam lovagolni, és mostmár szeretnék hetente egyszer egy órát lovagolni. 1500Ft egy óra, úgy hogy nem is drága...nem tudom miért nem engedi anyukám...tud valaki valami jó ötletet arra, hogy rávegyem a lovaglóórákra??? Fontos, úgy hogy előre is köszi!!
2011. szept. 7. 20:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Előbb kérdezd meg abyukádat, miért nem akarja, hogy lovagolj. Azután majd segíthetünk talán.
2011. szept. 7. 20:58
 2/22 anonim ***** válasza:
68%
mondd h fitten tart.Sisi is lovagolt azér volt nagyon karcsú. :)
2011. szept. 7. 21:00
 3/22 anonim ***** válasza:
69%

keress 1500 Ft-ot egy héten és mehetsz lovagolni.

menj el oda dolgozni vmt a lovardába

ha ott szívesen dolgozol, akkor szereted a lovakat, és ezt látja az anyád is

2011. szept. 7. 21:00
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
1500 óránként, és az szinte semmi.Aztán jön a felszerelés, meg a satöbbi az már nem "csak" 1500.Szerintem azért nem engedi meg, mert drágának tartja.
2011. szept. 7. 21:04
 5/22 A kérdező kommentje:
A felszerelést saját pénzemből veszem meg... a lábszárvédő, és a kesztyű megvan, lovaglónadrág é kobak is lesz...és így ennyi elég is. A pénzem még a szülinapomról van, plussz amit házimunka elvégzésével kaptam, úgy hogy csak az órákat kéne anyának fizetnie. Szerintem az nem olyan sok... ahhoz képest hogy máshol 5000Ft is lehet 1 óra.
2011. szept. 7. 21:22
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

tényleg nem sok, és felszerelést kérhetsz a következő ünnepekre is. Az elején meg a melegítőnaci is megfelel.

Mondd el, h a mozgás fontos, és itt h egy élőlénnyel dolgozol együtt, az külön jó

no meg a friss levegő, a lovaglás jótékony hatásai :)

2011. szept. 7. 21:27
 7/22 anonim ***** válasza:
68%
Én nekem nincs felszerelésem sem csak egy kobak, de megvagoyk néküle.
2011. szept. 7. 22:31
 8/22 anonim ***** válasza:
Nekem sincs semmi felszerelésem, egy biciklis sisak az össz. Egyébként hány éves vagy? 1500 Ft tényleg nem sok, de ez nézőpont kérdése. Mennyire van távol a lovarda? Magad mennél, vagy a szülőknek kéne cipelniük? Hétköznap-hétvégén mennél? Nem lehet, hogy az egész egy összetett dolog anyukád részéről? Ismer, nem tart elég komolynak a lovagláshoz (bocs, ez csak egy feltevés), igazából nincs is ennyi plusz pénze, de nem akarja mondani. Fél, hogy a tanulás rovására megy. Stb. De tényleg, kérdezd meg tőle!
2011. szept. 8. 11:11
 9/22 anonim ***** válasza:

Szerintem meg csak egyszerűen félt. Félt hogy leesel, vagy megrúg a ló..stb stb

Egyszer menjetek ki együtt, nézzen meg hogy lovagolsz, beszéljen az oktatóval, lássa hogy van rajtad kobak. Esetleg a következő dolog, amire gyűjthetnél egy gerincvédő kéne, hogy legyen, mert ha a biztonságod miatt nem enged ezzel eléggé meggyőzheted. Egy gerincvédő újonnan 10-15 ezer, de használtan is beszerezhetsz 10 alatt.

1500/óra tényleg nem sok, főleg hogy a legtöbb helyen a dupláját is kérik. A felszerelést is csak egyszer kell megvenni, ha vigyázol rá. Én pl 8 éve nyüstölöm a lovaglónacim és meg sincs kopva.

2011. szept. 8. 15:23
 10/22 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá minden lehetőséges érvre hogy miért nem engedik.Írd ki az érveket és segítünk.
2011. szept. 8. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!