Hogyan győzzem meg szüleimet, hogy járhassak lovagolni?
Előbb kérdezd meg abyukádat, miért nem akarja, hogy lovagolj. Azután majd segíthetünk talán.
2011. szept. 7. 20:58
mondd h fitten tart.Sisi is lovagolt azér volt nagyon karcsú. :)
2011. szept. 7. 21:00
keress 1500 Ft-ot egy héten és mehetsz lovagolni.
menj el oda dolgozni vmt a lovardába
ha ott szívesen dolgozol, akkor szereted a lovakat, és ezt látja az anyád is
2011. szept. 7. 21:00
1500 óránként, és az szinte semmi.Aztán jön a felszerelés, meg a satöbbi az már nem "csak" 1500.Szerintem azért nem engedi meg, mert drágának tartja.
2011. szept. 7. 21:04
5/22 A kérdező kommentje:
A felszerelést saját pénzemből veszem meg... a lábszárvédő, és a kesztyű megvan, lovaglónadrág é kobak is lesz...és így ennyi elég is. A pénzem még a szülinapomról van, plussz amit házimunka elvégzésével kaptam, úgy hogy csak az órákat kéne anyának fizetnie. Szerintem az nem olyan sok... ahhoz képest hogy máshol 5000Ft is lehet 1 óra.
tényleg nem sok, és felszerelést kérhetsz a következő ünnepekre is. Az elején meg a melegítőnaci is megfelel.
Mondd el, h a mozgás fontos, és itt h egy élőlénnyel dolgozol együtt, az külön jó
no meg a friss levegő, a lovaglás jótékony hatásai :)
2011. szept. 7. 21:27
Én nekem nincs felszerelésem sem csak egy kobak, de megvagoyk néküle.
2011. szept. 7. 22:31
Nekem sincs semmi felszerelésem, egy biciklis sisak az össz. Egyébként hány éves vagy? 1500 Ft tényleg nem sok, de ez nézőpont kérdése. Mennyire van távol a lovarda? Magad mennél, vagy a szülőknek kéne cipelniük? Hétköznap-hétvégén mennél? Nem lehet, hogy az egész egy összetett dolog anyukád részéről? Ismer, nem tart elég komolynak a lovagláshoz (bocs, ez csak egy feltevés), igazából nincs is ennyi plusz pénze, de nem akarja mondani. Fél, hogy a tanulás rovására megy. Stb. De tényleg, kérdezd meg tőle!
2011. szept. 8. 11:11
Szerintem meg csak egyszerűen félt. Félt hogy leesel, vagy megrúg a ló..stb stb
Egyszer menjetek ki együtt, nézzen meg hogy lovagolsz, beszéljen az oktatóval, lássa hogy van rajtad kobak. Esetleg a következő dolog, amire gyűjthetnél egy gerincvédő kéne, hogy legyen, mert ha a biztonságod miatt nem enged ezzel eléggé meggyőzheted. Egy gerincvédő újonnan 10-15 ezer, de használtan is beszerezhetsz 10 alatt.
1500/óra tényleg nem sok, főleg hogy a legtöbb helyen a dupláját is kérik. A felszerelést is csak egyszer kell megvenni, ha vigyázol rá. Én pl 8 éve nyüstölöm a lovaglónacim és meg sincs kopva.
2011. szept. 8. 15:23
Kérdezz rá minden lehetőséges érvre hogy miért nem engedik.Írd ki az érveket és segítünk.
2011. szept. 8. 17:13
Kapcsolódó kérdések: