Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogy győzzem meg hogy eladja...

Hogy győzzem meg hogy eladja nekem?

Figyelt kérdés
Ismerősömnek van egy gyönyörű lova és megszeretném venni, de nem akarja eladni. :-( Apukám mondta hogy ha jól tanulok akkor meg is venné nekem. Ahogy meglátam máris tudtam hogy ő lesz az én lovam és nélküle már nem is tudok élni. A tulajdonosa egy nő viszont nem akarja eladni. Nem tudom mit tegyek nekem kell az a ló!

2012. aug. 24. 02:20
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Ennek tudod mi lesz a vége amúgy?? Az, hogy ha nem hagyod ezzel békén akkor el leszel zavarva a francba. Kinek kell egy olyan ember aki önző viselkedésével ki akar magának sajátítani egy állatot, nem gondolva, hogy esetleg azt más szereti és az a ló neki a legfontosabb.
2012. aug. 24. 11:12
 22/43 anonim ***** válasza:
2%
Na már megint csak a vita van a fórumon -.- Jellemző egyesekre!
2012. aug. 24. 12:26
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.

Ha valakit igazán szeretsz, kínálhatnak érte bármennyit, akkor se adod el. Ez a nő is így van vele, ha 40 milliót ajánlanál a lováért akkor sem adná el.

Inkább örülj neki, hogy láthatod azt a lovat, mert a csaj helyében már rég eltiltottalak volna a lovam közeléből.

Komolyan ilyen hozzáállása egy 4 éves óvodásnak van.

2012. aug. 24. 13:55
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
utolsónak igaza van. éretlen hisztizsák vagy. én 11 év körülinek gondoltalak, maximum 13-nak. ha nem tudsz normálisan viselkedni, az "egy nő" (annyira látszik a megfogalmazásból, h utálod, csak azért mert nemet mondot neked) simán megtilthatja, h a ló közelébe kerülj. le fogja tojni, h fizetsz a lovaglásért, egyszer már bebizonyította, h nem érdekli a pénz. kezdj el másokat is látni, ne csak magadat nézni folyton és akkor egy csomó problémád megoldódik
2012. aug. 24. 14:02
 25/43 anonim ***** válasza:
Gondold bele magad a nő helyzetébe... Lehet hogy Ő sem tud nélküle élni, ugyanúgy, sőt még jobban imádja mint te... Te eladnád egy "kislánynak" csak mert érzéseket táplál a lovad iránt?
2012. aug. 24. 14:22
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan éves vagy te?! :O

Basszus abba nem is gondoltál még bele hogy szereti nem?!

Komolyan.. -.-"

Az én lovamra is annyi vételi ajánlat érkezett már hogy el sem hiszed.. a vételi árának a 8-10× is kínálták már de NEM ELADÓ és kész.

2012. aug. 24. 14:47
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Na most meg besértődött...Egyébként nagyon kiváncsi vagyok erre a lóra!Tegyél fel légyszíves képet róla!
2012. aug. 24. 15:09
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ültél már rajta? Lehet hogy egy kezelhetetlen hisztigép, aki minden második lépés után lepakolna, aztán küldenéd vágóra.

Nekem is van ilyen ló, akibe első látásra beleszerettem, azóta a mi lovardánkba került, sokáig lovagoltam, most mással versenyez. Nincs hozzá közöm, nagyon szeretem, sokat köszönhetek neki, mindenben próbálok segíteni körülötte, de ettől még nem az én lovam, és nem rendelkezek felette. Nekem is jobban tetszene, hogyha én lovagolhatnám egyedül, az enyém lenne, vagy legalább többet foglalkozhatnék most is vele, így, hogy más lovagolja, de mivel nem az én lovam, nincs beleszólásom.

Viszont az is biztos, hogy ha az enyém lenne, és valaki odajönne, hogy meg akarja venni, nagyon felbosszantana. Elsőre, ha megkérdezi, hogy nem-e eladó, mosolyognék, és mondanám, hogy ő az én lovam, nagyon szeretem, és eszem ágában sincs eladni. Ha odajönne mégegyszer, már elküldeném melegebb éghajlatra...

2012. aug. 24. 21:48
 29/43 anonim válasza:
100%
látod ebből látszik hogy nem volt még lovad soha..ha ló és lovas között bensőséges viszony alakul ki, akkor se fogja eladni a lovat neked ha fejen állsz..csak azért mert "te kinézted" ..-.- ne győzködj te senkit hogy eladja neked a lovát..ez nagyon gáz már bocs..
2012. aug. 24. 23:16
 30/43 A kérdező kommentje:

Hát akkor mi van ha BMW-t akarok majd? Kinek mi köze van hozzá?! -.-" Mit fáj az nektek, ha épp azt kapok? Nem én tehetek arról, ha csórók vagytok! -.-"

Tudom, hogy egy ló egészen más, képzeljétek lovardába járok és azért van némi fogalmam! Meg kitűnő tanuló is vagyok úgyhogy nem vagyok szőke! Tudok gondoskodni egy lóról, és mások is mennek nyaralni még attól, hogy van lovuk, vagy tévedek? Arról van szó, hogy irigyek vagytok és nem tudjátok elviselni, ha valaki kicsivel gazdagabb tőletek! 2 év meg nem kevés mert sokat tanultam a lovakról és ha valami baj is lenne, akkor is ott van az edző, állatorvos meg a különféle szakemberek, meg mire valók a lovászok?! A ló nem hisztis, ahogyan én sem vagyok az! Ti hisztiztek onnantól, hogy kimondtam, hogy van pénzem!

Nem lovagoltam még rajta mert azt mondta a gazdája, hogy idegeneknek nem adja oda, de megsimogathattam, meg mehettem velük együtt terepre és láttam, hogy nem ijedezős, se kezelhetetlen és ő díjló volt, úgyhogy nem valami korcs lovat akarok venni! Meg az edzőm is mondta hogy az nagyon jó ló! A csikóját meg eladták sajnos! :-(((((((

2012. aug. 25. 01:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!