Hogy győzzem meg hogy eladja nekem?
Sehogy.
Ha valakit igazán szeretsz, kínálhatnak érte bármennyit, akkor se adod el. Ez a nő is így van vele, ha 40 milliót ajánlanál a lováért akkor sem adná el.
Inkább örülj neki, hogy láthatod azt a lovat, mert a csaj helyében már rég eltiltottalak volna a lovam közeléből.
Komolyan ilyen hozzáállása egy 4 éves óvodásnak van.
Komolyan éves vagy te?! :O
Basszus abba nem is gondoltál még bele hogy szereti nem?!
Komolyan.. -.-"
Az én lovamra is annyi vételi ajánlat érkezett már hogy el sem hiszed.. a vételi árának a 8-10× is kínálták már de NEM ELADÓ és kész.
Egyébként ültél már rajta? Lehet hogy egy kezelhetetlen hisztigép, aki minden második lépés után lepakolna, aztán küldenéd vágóra.
Nekem is van ilyen ló, akibe első látásra beleszerettem, azóta a mi lovardánkba került, sokáig lovagoltam, most mással versenyez. Nincs hozzá közöm, nagyon szeretem, sokat köszönhetek neki, mindenben próbálok segíteni körülötte, de ettől még nem az én lovam, és nem rendelkezek felette. Nekem is jobban tetszene, hogyha én lovagolhatnám egyedül, az enyém lenne, vagy legalább többet foglalkozhatnék most is vele, így, hogy más lovagolja, de mivel nem az én lovam, nincs beleszólásom.
Viszont az is biztos, hogy ha az enyém lenne, és valaki odajönne, hogy meg akarja venni, nagyon felbosszantana. Elsőre, ha megkérdezi, hogy nem-e eladó, mosolyognék, és mondanám, hogy ő az én lovam, nagyon szeretem, és eszem ágában sincs eladni. Ha odajönne mégegyszer, már elküldeném melegebb éghajlatra...
Hát akkor mi van ha BMW-t akarok majd? Kinek mi köze van hozzá?! -.-" Mit fáj az nektek, ha épp azt kapok? Nem én tehetek arról, ha csórók vagytok! -.-"
Tudom, hogy egy ló egészen más, képzeljétek lovardába járok és azért van némi fogalmam! Meg kitűnő tanuló is vagyok úgyhogy nem vagyok szőke! Tudok gondoskodni egy lóról, és mások is mennek nyaralni még attól, hogy van lovuk, vagy tévedek? Arról van szó, hogy irigyek vagytok és nem tudjátok elviselni, ha valaki kicsivel gazdagabb tőletek! 2 év meg nem kevés mert sokat tanultam a lovakról és ha valami baj is lenne, akkor is ott van az edző, állatorvos meg a különféle szakemberek, meg mire valók a lovászok?! A ló nem hisztis, ahogyan én sem vagyok az! Ti hisztiztek onnantól, hogy kimondtam, hogy van pénzem!
Nem lovagoltam még rajta mert azt mondta a gazdája, hogy idegeneknek nem adja oda, de megsimogathattam, meg mehettem velük együtt terepre és láttam, hogy nem ijedezős, se kezelhetetlen és ő díjló volt, úgyhogy nem valami korcs lovat akarok venni! Meg az edzőm is mondta hogy az nagyon jó ló! A csikóját meg eladták sajnos! :-(((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!