Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen fajtájú lovat ajánlotok...

Milyen fajtájú lovat ajánlotok? (Több lent)

Figyelt kérdés
Én Lipicaira vagy Magyar félvére gondoltam.Nem szeretnék egy túl nagy lovat,de kicsit sem.Tudom,hogy nem fajta szerint,hanem tulajdonság szerint kell választani,csak ugy érdekel hogy mit ajánlotok :D

2012. ápr. 22. 10:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Valójában én szeretem mindkettőt, és dolgoztam mindkettővel, de inkább a magyar félvért ajánlanám. A lipicai is nagyon jó, szó se róla, de kissé érzékenyebb, és később érő típus.
2012. ápr. 22. 22:46
 12/13 anonim válasza:
nekem is van lipicaim(többek között) és nagyon jó,nyugodt paci és nem is magas.A másik pacim fríz,és az is nagyon jó ló,mellesleg gyönyörű,és nyugis.
2012. ápr. 23. 15:01
 13/13 Bellington ***** válasza:

Ha hobbi célra kell, akkor egy környékbeli belovagolt, 8-10 év körüli kancát, vagy heréltet érdemes venni, a legfontosabb, hogy próbáld ki karámban, akár terepen. Vidd magaddal az edződet, vagy valaki más hozzáértőt, aki szintén kipróbálja, megállapítja, hogy mennyire átengedő, laza, puha a ló. Te is érezni fogod hogy kényelmes-e, megfelelő-e a temperamentuma, kezes-e.

Ne fajta szerint válassz, legyen egészséges és neked megfelelő, úgyis bele fogsz szeretni, ha megfelelő. :)

2012. ápr. 24. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!