Milyen fajtájú lovat ajánlotok? (Több lent)
Nekem a Lipicai lovak nem tetszenek, olyan böszme fejük van.
Inkább akkor magyar sportló, kisbéri félvér, magyar félvér (bár abba nincs megadott méret, lehet akármekkora mivel nem tudjuk a fajtáját pontosan), furioso
először is:
mire akarod használni?
neked melyik tetszik?
milyen temperamentunút szeretnél? olyat amelyik szeret menni, vagy olyat amin elalszol lovaglás közben mert olyan szinten nem csinál semmit...
ajánlhatunk neked a fríztől, az angol telivéren át, a huculig mármit....ha te sem tudod hogy mit akarsz
én angol telivért, anglo-arabot, magyars portlovat,hanniveri, oldenburgit, vagy német sportlovat ajánlok... ezekkel még versenyezni is lehet (díjugratni)
és mert nekem ezek a kedvenceim....de hiábí írkálok itt 20 félét ha neked egyik sem tetszik....legközelebb több infót írjál amiből lehet kapizsgálni hogy milyet akarsz
különben meg minden lófajtából van idegbeteg és hihetetlenül nyugodt példány is...
Díjlovaglás mindennek az alapja.....
Ha csak hobbira akarod akkor felesleges megvenni a drágábbnál-drágább Oldenburgiakat meg hasonlókat, válassz egy viszonylag alapszinten belovagolt 6 év fölötti Magyar Félvért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!