Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovaglás komolyan?

Lovaglás komolyan?

Figyelt kérdés
tudtok esetleg olyan lovardát, oktatást, ahol komolyan foglalkoznak a gyerekkel, egy idő után versenyekre jár? szóval em teljesen az a hobbi szint h bejár nem jár a nevét sem tudjuk című történet hanem valami komolyabb... ötletek? valahol budapest környékén kellene.. ti/ a gyerekeitek hova jár?

2012. ápr. 9. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! azthiszem az oldal neve lovardakaloz.hu nembiztos,de ird be h bpi lovardák,és ahol az van hogy iskola ott foglalkoznak vele.bocsi az offért de nyiregyházán tudtok ilyet?
2012. ápr. 9. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Csolnokon/Komárom-Esztergom-megyében/ Ha kell a link üziben érdeklődj! Amugy az ár mindegy? Mert ott 2500 v 2000.
2012. ápr. 9. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Meg fogsz kövezni, de én azt mondom ehhez vagy saját ló kell, vagy saját edző. Iskola lovakon sokat tanulhatsz, de ha igazán jó akarsz lenni, legalább egy saját edző aki csak veled foglalkozik.

Ám remélem tévedek és adnak jó tippet.

2012. ápr. 9. 22:38
 4/7 anonim válasza:

Az első válaszolónak:

Nyíregyházán mondhatom nincs ilyen. Itt is úgy van hogy saját ló saját edző kombinációval talán van esély. Mondanám a Timpexet, mert ők foglalkoznak a verseny rendezéssel, és gyakran járnak versenyezni is, de hogy őszinte legyek én nem tudok róla hogy olyan jó lenne az oktatás.

Ha pedig oktatást nézem akkor a fedeles lovardát ajánlom, de ott meg versenyzés/versenyeztetés nincs.

2012. ápr. 10. 12:48
 5/7 anonim válasza:
csörög.Bigyoka lovarda én is ott lovagolok és már nyertem 23 ugro és 8 dijlovaglo versenyt nagyon jo lovarda
2012. ápr. 19. 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Elsõ: Lovardakalauz :D
2012. ápr. 25. 08:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a sóskúti lovasport klubbot ajánlom.Én is ott kezdtem lovagolni,és 2 év lovaglás után ma már komolyabb versenyekre járok.

Az oktatóm:Németh Péter.

Őt keresd fel,és igazi versenylovas leszel :)

2012. jún. 7. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!