Lovaglás furulyázásért cserébe?
Lányom ötödikbe megy és 4 évig járt művészeti iskola keretein belül furulyázni. Nagyon jól ment neki,már duetteket fújtak, stb.
Most a nyáron bejelentette, hogy nem akar járni tovább.
A férjemmel nagyon szeretnénk, ha folytatná, ugyebár szeretnénk "terelgetni", csak nem tudom, hol a határ?
Lehet azt elvárni tőle, hogy ha lovagolni akar (ugyebár nem olcsó), akkor cserébe járjon furulyára is?
Egyébként kitűnő...
Fene azt a mocskos fantáziám, a kérdésről egészen más jutott eszembe :D:D:D
Amúgy ha nem kedvvel csinál valamit, akkor nem sok értelme van....
Hol is fogja hasznosítani a furulya tudást??Ovónő lesz??
Gondolom,ott tudja hasznosítani,ahol a lovaglást.Bár attól legalább izmosodik,és jó tartása lesz,meg sokat lesz levegőn.
Erőszakkal soha sem jó, meg megzsarolva sem. Tuti utálni fogja, ha "kényszerből" kell csinálnia. Ezzel biztos nem értek el célt.
Üljetek le beszélgetni, és próbáld meggyőzni esetleg ész érvekkel, hiszen már nagylány. Ha így sem akarja, akkor ne erőszakoljátok rá a dolgot.
Hú...nagyon megnevettetek!:-DD
Szóval, az utolsó válaszoló ráérzett, én is úgy érzem, hogy eröltetjük, mert konkrétan már sírt is, hogy NEM AKAR.
Ja a kitűnő tényleg nem nagy szám 4-ben, de 5-be bejön pár új tárgy, amit azért már tanulgatni kell, most még csináljon olyat, amit nem akar? Igazából fellépni nem akar meg vizsgázni és rühelli a szolfézst.
Mentek a zöld kezek:) Továbbra is derülök, hogy derültök:)
Várok még véleményt a furcsiról;)
Lehet, hogy csak a hangszer a baj. Megkérdezhetnétek, nem lenne-e kedve egy másik hangszerhez.
Gyerekkoromban ugyanígy voltam, mint a lányod, csak nekem hegedülnöm kellett, miközben én a lovakért voltam oda. Amint tehettem, abbahagytam a hegedűt, pedig állítólag tehetséges voltam. Viszont pl. egy gitárral kibékültem volna, de nem kérdeztek... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!