Lovaglás furulyázásért cserébe?
Lányom ötödikbe megy és 4 évig járt művészeti iskola keretein belül furulyázni. Nagyon jól ment neki,már duetteket fújtak, stb.
Most a nyáron bejelentette, hogy nem akar járni tovább.
A férjemmel nagyon szeretnénk, ha folytatná, ugyebár szeretnénk "terelgetni", csak nem tudom, hol a határ?
Lehet azt elvárni tőle, hogy ha lovagolni akar (ugyebár nem olcsó), akkor cserébe járjon furulyára is?
Egyébként kitűnő...
Én a másik tábor vagyok, ha lepontoznak, akkor is.
23 vagyok, és 5 évig jártam zeneiskolába, de hánytam a szolfézstól. Most nagyon bánom, hogy anyukámék miért nem erőltették kicsit jobban. Mostmár felnőtt fejjel nagyon bánom. Stresszlevezetőként most is szoktam fuvolázni még.
Engem a fránya "nagykamaszkor" térített el (persze a szüleimnek nem ezt mondtam). Inkább lógtam a többiekkel, mintsem a zeneiskola.
Meg ciki is volt már.
Sajnálom a mai napig...
Én kislányként nagyon szerettem volna furulyára járni, de nem mehettem, mert nem volt hely a zeneiskolában, helyette beírattak zongorára, azt viszont útáltam.
Szerintem engedd választani, azt csináljon amit szeret. Legyen lehetősége megtalálni az igazán hozzá illő hangszert/sportot/hobbit..
20.12
Na pont ilyen választ is vártam, aki már átélte, hogy mit érzett...köszi!
Pont ettől vagyok tanácstalan, mert a férjem is ezt gondolja, hogy később megbánja.
Nem tudom!!
Ja és ne pontozzátok le;)
Minden vélemény érdekel, esetleg ötlet...
20:12 vagyok mégegyszer.
Buta ember maga kárán tanul. Én úgy tanultam.
Engem csak "át kellett volna lökdösni" a kritikus időszakon. Persze a szüleimnek nem róvom fel. Ezt csak utólag látom így.
Őszintén?? Én becserélném a lovaglásra erre a tanévre, hátha meglátja még.
De csak, mert én így érzem most.
Persze mire fel ez a nagy bánat?
Arra, hogy most nincs igazán komoly hobbim, mert az volt az, de elmaradt.
És nem azért szeretnék zenélni, mert ovónő szeretnék lenni (mellesleg kisdiplomás biológus palánta vagyok), hanem a magam örömére.
Húúú, azt hittem, csak az én fantáziám mocskos, de megnyugodtam! Jó a kérdés, jót nevettem ma este. :)
Én nagyon szerettem volna zongorázni, mikor gyerek voltam, de nem volt pénzünk. Aztán lett volna lehetőségem rá később, de már nem érdekelt, pedig még simán bele fért volna, szinte gyerek voltam akkor is.
Most iszonyatosan bánom, hogy nem használtam ki a lehetőséget. :(
Erőltetni nem jó, viszont nem szabad letenni róla végleg semmikép. Szerintem erre az évre engedd, had menjen lovagolni és később még mindig zenélhet, ha megjön a kedve. Az alapok már megvannak, de kényszerből nem fog neki menni az tuti.
Mindenkinek köszönöm szépen a választ!
Én is azt hiszem, kényszeríteni nem jó döntés:(
Bízom benne, hogy még meggondolja magát, ahogyan Ti is írtátok, akár 1 év múlva:)
http://www.youtube.com/watch?v=ctYZmPVxscI
Ha az az érve, hogy ciki a furulya mutasd meg neki ezt.
A Kerekes Band zenéje a furulyára épül , és iszonyat jó zenét csinálnak , és még menők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!