Ti lovaglás közben össze szoktátok kötni a hajatokat?
Egyszer lesz hátszeled, hidd el, ha a szemedbe fújja a hajad, nem fog annyira tetszeni... Ne mondjátok már, hogy kényelmesebb leengedett hajjal! Miért zavaró, ha alul össze van fogva? Ugyanolyan, mintha lógna össze-vissza, csak éppen van benne egy gumi...
Az meg oké, hogy akinek minden tincse hosszú, annak lehet éppen nem bújik ki, de ha a kleopátra-frizuránál hosszabb a hajad, akkor kösd csak fel nyugodtan...
Arról nem is beszélve, hogy a lovad is zavarhatja, ha lobog a hajad, vagy rajtad valami ruha, ahogy Gabka mondja... Egyszer lovon ülve próbáltam zakót felvenni, a ló rácsavarodott kb az emberre, aki fogta, pedig egyáltalán nem lobogtattam... Szóval majd ha éppen észreveszi, hogy zászlózol a hátán, akkor már késő lesz összefogni, és kb Kenyában sem állsz meg, ha nincs szerencséd...
Én terepen jártam úgy, hogy a kiengedett hajam felakadt az ágakra, isteni volt, ahogy kiszaggatott pár tincsemet és közben erősen sikoltoztam is.
Fogd inkább össze, téged sem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!