Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ti lovaglás közben össze...

Ti lovaglás közben össze szoktátok kötni a hajatokat?

Figyelt kérdés
Tudom hogy olyankor nem az a fontos hogy jól nézzünk ki, de én jobban érezném magam kiengedett hajjal meg hajpánttal. Ti hogy szoktátok?
2012. márc. 13. 19:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egyszer lesz hátszeled, hidd el, ha a szemedbe fújja a hajad, nem fog annyira tetszeni... Ne mondjátok már, hogy kényelmesebb leengedett hajjal! Miért zavaró, ha alul össze van fogva? Ugyanolyan, mintha lógna össze-vissza, csak éppen van benne egy gumi...

Az meg oké, hogy akinek minden tincse hosszú, annak lehet éppen nem bújik ki, de ha a kleopátra-frizuránál hosszabb a hajad, akkor kösd csak fel nyugodtan...

Arról nem is beszélve, hogy a lovad is zavarhatja, ha lobog a hajad, vagy rajtad valami ruha, ahogy Gabka mondja... Egyszer lovon ülve próbáltam zakót felvenni, a ló rácsavarodott kb az emberre, aki fogta, pedig egyáltalán nem lobogtattam... Szóval majd ha éppen észreveszi, hogy zászlózol a hátán, akkor már késő lesz összefogni, és kb Kenyában sem állsz meg, ha nincs szerencséd...

2012. márc. 14. 12:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Én terepen jártam úgy, hogy a kiengedett hajam felakadt az ágakra, isteni volt, ahogy kiszaggatott pár tincsemet és közben erősen sikoltoztam is.

Fogd inkább össze, téged sem zavar.

2012. márc. 14. 15:40
 13/15 x) ***** válasza:
Én mindig is utáltam ha össze volt kötve a hajam, de lovaglásnál valahogy kényelmesebb hogy nem lobog mindenhol haj körülöttem, főleg hogy túravezető és oktató is vagyok, így majdnem egész nap lovon ülök :) de mindenkinek szíve joga hogy hogy kényelmesebb neki.
2012. márc. 14. 16:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Én vagy hajpántot veszek fel,vagy amikor kobak van rajtam akk lófarokba összefogom.
2012. márc. 15. 17:32
 15/15 anonim válasza:
Szerintem csak kösd össze alul,mert fentre zavaró lenne. És ha van frufrud akkor csatold fel/el :)
2012. okt. 6. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!