Ti lovaglás közben össze szoktátok kötni a hajatokat?
Én lófarokba szoktam, mert így biztos nem lóg a szembembe.
Télen kényelmes így a fülvédő, nyáron pedig nem melegít annyira.
Ha veszek kobakot, akkor meg alul kötöm össze.
Nem szeretem kienedve, mert lovaglásnál zavar.
Van egy íratlan szabály, de hasznos: lovon SOHA nincs kiengedett haj, lazán lebegő ruhadarab... Vagy divatbemutatóra készülsz, vagy lovagolni, már bocsi. Amúgy pedig a hajpántodból semmi nem látszik, ha kobak van a fejeden, ami legalább olyan fontos, mint az autóban a biztonsági öv vagy a motoron a bukósisak.
Volt ismerősöm, negyven éves lovasmúlttal, eredményes versenyekkel stb. a háta mögött, aki azért halt meg, mert nem viselt kobakot... No comment....
Edző vagyok, versenyző, de kobak nélkül nem ülök lóra. Viszont ha viselsz kobakot, úgyse látszik a frizurád. Na meg ha lovagolsz, akkor az legyen a lényeg, nem pedig kis hercegnőt akarjál játszani. A lovardák kapujára ki kéne írni: Barbie-babáknak belépni tilos.
Én fotózás miatt már lovagoltam kiengedett hajjal, deh nem előnyös, ha összevissza lobog a szemedbe.
Van amikor ilyenre megcsinálom: [link]
bár kobakkal nem előnyös:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!