Mi a véleményetek az Akadémia Lovasiskoláról itt Budapesten a 17. kerületben? Tapasztalatok vélemények, hogy milyen az oktatás.
Én egyszer voltam, nagyon nem voltak szimpatikusak.
ilyan tizen-huszonéves papír és tapasztalat nélküli trendirózsaszín csajok "oktattak"
Középhaladónak mondanám magam, hibákkal, mert rossz helyeken is tanultam, egy nem lett kijavítva.
Én is próbáltam az Akadémiát, de a színvonal nagyon alacsony, a lovak, oktatók nullák.
Ha rendesen szeretnél megtanulni lovagolni akkor nem is lovardát kéne keresni, hanem edzőt, ha még csak hobbizni is.
Első hozzászóló :"Én egyszer voltam, nagyon nem voltak szimpatikusak.
ilyan tizen-huszonéves papír és tapasztalat nélküli trendirózsaszín csajok "oktattak"
Középhaladónak mondanám magam, hibákkal, mert rossz helyeken is tanultam, egy nem lett kijavítva."
Újabb "okos" hozzászólás,de akkor kontra.
Huszonéves csajoknak már (főleg az érettségi után és főleg egy félig elvégzett főiskola,vagy egyetem mellé) egy kis szar oktatói papír belefér.:)
Így távolból erősen kezdőnek mondanálak,ha már számtalan hibád van,akkor erős túlzás magasabb szintre sorolnod magad.Másrészt érződik a sorok között a sértődöttséged és kisebbségi komplexusod.
Mindenkinek van papírja,sőt nem is egy,sőt többen is akadnak akik anyanyelvi szinten angolul és németül oktatnak,emellett a szezonban versenyeznek és lovakat képeznek ki.
Már csak ezekre alapozva sem lehet rosszul oktatni,inkább azt mondom,ide azok írnak,akiken nem megy át amit adott esetben kér az oktató,vagy nem értik mit kell cselekedni.
Nem mindig az oktatók a hibásak,5-10 oktató nem lehet egyszerre hibás..és egy komplett lovarda.
:)))
Sziasztok!
A válaszok elég régiek, pedig azóta nagyon sokat változott. Én már jó pár éve oda járok lovagolni és nagyon sokat fejlődtem, rengeteg hibámat kijavították. Többször indultam házi versenyükön is, ahol szép pontszámokat értem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!