Mi a jelentése annak hogy valaki tud lovagolni?
Fent maradni,egyensúlyozni tud. Lovagolni nem .
Nálam az számít jó lovasnak és olyanra mondanám , hogy tud lovagolni , aki minden típusú lóra korrekten áttudja vinni a jelzéseket (segítségadásokat)úgy , hogy a ló számára azok elfogadhatóak legyenek ,összhangba tud kerülni a lovakkal, eltud lovagolni akármilyen lovat,és nehogy ég még be is tud segítség nélkül helyesen lovagolni egy nyers lovat.Persze van aki már attól is jó lovasnak tartja magát ("tud lovagolni") ha fenn marad a lovon........
Ha valaki tud lovagolni az szerintem azt jelenti,hogy:nem csak ráül a lóra aztán hajtja mint az állat.Nem.Azt jelenti,hogy először is kiolvas legalább egy lovas könyvet.Másodszor szerintem az tud lovagolni aki a ló iránt érez is valamit pl.:szereti a lovakat.Először meg kell barátkozni az állattal. Ha ez meg van akkor már csak meg kell tanulni a ló szőrén vágtázni!!:D
Van a barátnődnek lova?
szerintem igazából senki nem tud, mert mindig van még hova fejlődni, finomodni.
Az már egy kis lépés a tudás irányába, ha felismeri hogy nem tud :)
Nagyon bonyolult kérdés, mert mindenki méshogy könyveli el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!